dzieckokwiat Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2009 W ostatnim czasie zaczęłam się zastanawiać nad zakupem jakiegoś poręcznego i przenośnego komputera. Kompletnie nic mi nie mówią wszelkie parametry, no może poza matrycą. Potrzebuję komputera z całkiem pokaźnym dyskiem twardym by pomieścił całą moją muzykę, zdjęcia, okazjonalnie filmy. By radził sobie z programami do obróbki grafiki, a naładowane zdjęciami strony internetowe nie ładowały się godzinami. Poza tym nie zbyt ciężki, gdyż chodzi mi głównie o jego mobilność. hmmm, cóż tam jeszcze... wielkość, myślę że z 15' powinno być dobrze:) Jeśli macie dla mnie jakieś propozycję, poproszę i dziękuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszychooo Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2009 wiecej konkretow! 15" to srednia mobilnosc (do przezycia), mobilny ma 12"-13" dysk wg ilosci tej muzyki i zdjec jakie programy graficzne? szybkosc ladowania sie stron zalezy od lacza internetowego (glownie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...