polowniak Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2009 Witam! Mam problem z komputerem nie włącza się monitor a wiatraki słychać jak śmigają! Przestudiowałem temat http://forum.purepc.pl/FAQ-f8/Robic-Gdy-Ni...or-t240839.html i nic nadal to samo! Według mnie to wina spuchniętych kondensatorów. Tylko czy na pewno?? Jest jakiś 100% sposób na sprawdzenie tego?? Płyta główna to K7S2A. Z góry dzięki za pomoc! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2009 Jest jakiś 100% sposób na sprawdzenie tego?? Tak, można sprawdzić czy są spuchnięte :D ech... Bios resetowałeś? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polowniak Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2009 Bios resetowałeś? Tak wyjmowałem baterie zostawiłem płytę na noc bez niej i nic! A kondensatory są spuchnięte (7 sztuk w tym na 3 widać delikatne żółte plamki chyba elektrolit) Z wymianą niema problemu lutować umiem ale czy jest sens się w to bawić?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2009 Wymieniaj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJH83 Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2009 Najprawdopodobniej to jest przyczyna, kondziorki wyjda cie raczej taniej niz nastepna plyta glowna(pewnie +-10zl za wszystkie). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polowniak Opublikowano 30 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2009 Dięki panowie pomogło :) przy okazji komp przestał sie restartować, a myślałem ze zasialcz pada Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...