Skocz do zawartości
Gość chronicsmoke

Program Do Robienia Napisów

Rekomendowane odpowiedzi

Gość chronicsmoke

Witam muszę zrobić jakiś kolorowy napis wpadający w oko krzyczący trendi i jazzy coś jak na plakatach w takim stylu

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Przydałby się jakiś edytor napisów coś w stylu WordArta tylko oczywiście lepsze ;)

Edytowane przez chronicsmoke

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Photoshop ma nieograniczone możliwości pod tym względem. ;) Innych nie używam, więc tylko ten mogę polecić. :P

Wiesz, nie każdego stać na wydanie kilku tysięcy z powodu napisów toteż wypada wspomnieć, że i w GIMPie da się co nieco zrobić. Podobno, nigdy nie używałem :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość chronicsmoke

IMO wszystkie te plakaty były robione "w konkretnym" celu, tak jak czcionka która na nich jest.

Więc zostaje Ci zaprojektować własną ;)

Jakbym robił to dla pieniędzy to może kupiłbym PS lub zrobił własną nie mniej robię to do darmowego projektu na studia więc lecę po kosztach ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesz, nie każdego stać na wydanie kilku tysięcy z powodu napisów toteż wypada wspomnieć, że i w GIMPie da się co nieco zrobić. Podobno, nigdy nie używałem :P

Przepraszam bardzo, jest wersja 30 dniowa ? Jest :P i można z niej w pełni korzystać. 30dni to sporo jak na taki napis. :) 

Adobe Photoshop CS4 Trial

+

Czcionki

Ściągnij triala, zainstaluj interesującą Cię czcionkę i jedziesz... Efekty poznasz jak poklikasz.

P.S. Przypomina mi się sytuacja ze studiów, gdzie wykładowca stwierdził, że nie stać uczelni na produkty Adobe, ale możemy ściągnąć je na 30dni i się pouczyć. :lol:

Edytowane przez MaciekCi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przepraszam bardzo, jest wersja 30 dniowa ? Jest :P i można z niej w pełni korzystać. 30dni to sporo jak na taki napis. :) 

P.S. Przypomina mi się sytuacja ze studiów, gdzie wykładowca stwierdził, że nie stać uczelni na produkty Adobe, ale możemy ściągnąć je na 30dni i się pouczyć. :lol:

Kto raz skosztuje Photoshopa będzie się ksztusił innymi programami. ;) EOT.

True ;) - MaciekCi :P

Edytowane przez MaciekCi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi