pawlack Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2009 Witam! Mam na oku Creativa audigy SB0090 i tu moje pytania ,czy to dobra karta ? Kiedyś słyszałem o niedrogiej karcie creativa ,która po przerobieniu (czy tam zmianie sterów ) nie różniła się niczym od modelu duzo droższego i kilka półek wyższego. co to była za karta? Czy tą tez da się tak przerobić ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art385 Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2009 Nie nie jest dobra. SB 24bit Live! zje ją na śniadanie bez popitki i właśnie ona się moduje i do tego jak jesteś obiegany z lutownicą albo nie szkoda ci cwiczyć na karcie to możesz wlutować nowe opampy i wsatwić nowe kondki dużo tutków na necie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlack Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2009 Mam okazję mieć taką ct4830 ta będzie dobra ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamail86 Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2009 Nie. Od niej zdecydowanie lepszy będzie już ten Audigy SB0090. Z tanich szukaj Live'a 24-bit. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlack Opublikowano 25 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2009 Dzięki za porady :) A co myslicie o Supreme FX II Asusa ,to dobra karta ? Mam okazje mieć ją gratis z płytą główną Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art385 Opublikowano 25 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2009 daje rade Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...