RadeX Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2009 (edytowane) Jak mityczny feniks tak moj projekt dostal drugie zycie i wyciagniety z czelusci blokowych piwnic znowu zyje :rolleyes: obudowa juz kiedys byla tu pokazywana, ale teraz popelnilem kilka przerobek i chcialbym sie podzielic, bo w sumie dawno z Wami nie pisalem :) (pozdro dla starej ekipy ;) ) buda zostala reaktywowana po tym jak zakupilem nowy config bo stary przestal mi wystarczac. i tu podziekowania dla Milans za drobna pomoc :) troche kasy poszlo na konfig ale po cos w koncu sie pracuje... :P ta buda jest chyba tymczasowa i na razie zrobie w niej kilka przerobek ale w pozniejszym terminie chyba będzie jakiś modzik (może nawet konkursowy? ) organy: graty powkladane: ale jeszcze katody! no to trza ciac :> i wszystko hula a z przodu pójdzie chyba taki tribalik Edytowane 18 Listopada 2009 przez RadeX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2009 Ładnie ale pusto- buda "prosi" się o WC i chłodnicę na przodku. No i trza było kosz opróżnić przed sesją fotograficzną ;-). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2009 hehe, kosz zostawilem nieoprozniony w ferworze walki. niestety co do WC jestem sceptycznie nastawiony, nie lubie sie bawic w wode bo to non stop trzeba dogladac a nie mma na to czasu :( ale na przodzie zagoszczą chyba 2 tribale, nie ten jeden co pokazalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2009 hehe, kosz zostawilem nieoprozniony w ferworze walki. niestety co do WC jestem sceptycznie nastawiony, nie lubie sie bawic w wode bo to non stop trzeba dogladac a nie mma na to czasu :( ale na przodzie zagoszczą chyba 2 tribale, nie ten jeden co pokazalem Mówisz tak jakbyś niegdy nie miał :P. Doglądanie kończy się 24h po zalaniu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 18 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2009 (edytowane) no dobra... szkoda mi kasy :P bo cala kasa idzie w... fajny avatar Arni :) Edytowane 18 Listopada 2009 przez RadeX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 19 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2009 (edytowane) Ty no popatrz, niemal identyczny sprzęcior zakupiłem ;]. i5 kicks ass ;], zwłaszcza po przesiadce z atlona 3000... Ale muszę się przyznać, nowy core spoczywa w stokowej obudowie, którą nawiasem mówiąc niedawno udało mi się wygrać ;). Chce ktoś bioreactora? bo na przemiał pójdzie :D Edytowane 19 Listopada 2009 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 19 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2009 Pelzak wiesz co dobre :) a stockowa buda nie przystoi do i5 :) musisz cos pomyslec. jutro wrzuce jakie foty. zroiblem zaslepke nacdrw z czarnej pleksy. jutro kleje tribale na froncie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 20 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2009 no panie ale jaka stockowa... :) Co prawa okna nie ma ale nie jest zła. Może se wytnę jakie okno, taki "mój pierwszy mod" mod... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 21 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2009 niestety co do WC jestem sceptycznie nastawiony, nie lubie sie bawic w wode bo to non stop trzeba dogladac a nie mma na to czasu :(Najtańszy Kibel Świata, czyli moja woda na Pentium 3, powstał prawie dwa lata temu. Od tamtego czasu tylko dwa razy dolewałem płynu, przy czym raz tylko dlatego, że taszczyłem gdzieś całą kastę i trochę się ulało spod korka. No i raz wycierałem wentylator na chłodnicy, bo zarósł kurzem. Komputera używa teraz teściowa i cały czas wszystko działa. Bardzo cicho. Jak to jest problematyczna obsługa, to chcę mieć same takie problemy :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 21 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2009 no tak ale jak pojde do roboty, to bede myslal czy sasiadow nie zalałem pietro nizej ;) poza tym mam taki config ze nie potrzeba mi @ i WC na moje potrzeby. szkoda mi kasy, teraz beda inne wydatki. a w niedziele kupuje labradora :] fajny psiak jonas. drobny apdejt jeszcze dzis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veilroth Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2009 no prosze kto powstal z popiolow : ) fajnie ze znowu cos kreaturujesz Radziu - ciekawe czy skonczysz tylko na tym co mowisz, czy dorzucisz cos niebanalnego PelzaK - nie bij za brak polskich liter ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 27 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2009 Radziu jak zwykle w tym dziale, kłamie... "drobny apdejt jeszcze dzis " ;] czemu miałbym bić za brak polskich liter :). Mogę co najwyżej wypisać Ci upomnienie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...