Skocz do zawartości
michalak

SARS w polsce

Rekomendowane odpowiedzi

o jezu sars aaaaaa co to bedzie co to bedze :P ;) hehehehahahahaha

no i co ?

Zalecam leczenie :evil:

Ludzie <span style="color:red;">[ciach!]</span>a przez to <span style="color:red;">[ciach!]</span>o umieraja a ciebie sie humor trzyma..... :evil: :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem ze niby wszyscy powinni wiedziec co sie dzieje na swiecie ale jak to nie potwierdzone info to po co siec panike , druga sprawa onet to tak plotkarski spamerski pop'upowy i G.ó.w.n.i.a.n.y portal że dla rozgłosu napisali by że banda zrażonych płynie do nas Arką Noego

(Fakt że Polska jeszcze nie sprowadziła testów na sars nastawia mnie jeszcze bardziej optymistycznie [ale jutro wyniki matury i tak odbiore a potem niech sie dzieje co chce {byle mocno i z promilem}:-) ] )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://info.onet.pl/715957,11,item.html

Mam nadzieję że to fałszywy alarm, moja siostra pojechała do krakowa na wycieczkę.  :wink:

ja tam w krakowie bardziej bym sie szalikowcow obawial niz jakies choroby made by kitajce :lol:

dokładnie :D, ale nie demonizujmy wszedzie są szlikowcy :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam nadzieję że to fałszywy alarm, moja siostra pojechała do krakowa na wycieczkę.  :wink:

ja tam w krakowie bardziej bym sie szalikowcow obawial niz jakies choroby made by kitajce :lol:
Jakie szaliki w Krakowie, pewnie dawno nie byłeś, zapraszamy :P :lol:

no i co ?

Ludzie <font color="#FF0000">[ciach!]</font> przez to <font color="#FF0000">[ciach!]</font> umieraja a ciebie sie humor trzyma..... :evil: :evil:

Jemu pewnie chodziło o to że nie ma co przedwcześnie siać paniki, trzeba trochę dystansu i potwierdzenia wiadomości. To że ludzie na to umierają to smutne i nie ma się co śmiać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

(...)

Jakie szaliki w Krakowie, pewnie dawno nie byłeś, zapraszamy :P  :lol: 

(...)

a te ostatnie burdy kiboli jak cos tam chcieli crackovi zrobic to niby co to bylo - marsz Mlodzierzy Wszechpolskiej :lol:

poza tym o nowej hucie tez sie ciekawe rzeczy slyszy :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

(...)

(...)

a te ostatnie burdy kiboli jak cos tam chcieli crackovi zrobic to niby co to bylo - marsz Mlodzierzy Wszechpolskiej :lol:

Muszę stanowczo zaprotestować! Nowa Huta to nie Kraków :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może i SARS dotarł do Polski, ale nie panikujmy, bo obecnie już wiadomo co to jest i zostały podjęte odpowiednie środki bezpieczeństwa. Znacznie gorsza sytuacja była, kiedy nic nie było o SARS wiadomo, ludzie to przywozili i zarażali innych (na szczęście do Polski wtedy nie dotarło).

Lepiej jest wiedzieć, co nam zagraża, bo mozna sie zawsze jakoś zabezpieczyć. W sumie jednyne co mozna zrobić, to starać się trzymać z daleka od osób mocno kaszlących.

No chyba, że jak jeden z kolegów napisał spróbujemy sposobu ruskich - tylko trzba by sie gdzies umówić na wspólne "zapobieganie" choroby ;)

Aha - co do tej wiadomości - okazało się, że nikt chory nie był - fałszywy alarm.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzisiaj bodajze czytalem na onecie ze ruscy naukowcy mowili ze codzienne picie 100 czystej uchroni nas przed sarsem gdyz zabija wszelkie wirusy i bakterie

no to wasze zdrowko :) gul gul..... :D

Ha onet czytałeś ale wypowiedzi mikaelusa, która jest trochę wyżej już nie (napisał to samo) :) :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzisiaj bodajze czytalem na onecie ze ruscy naukowcy mowili ze codzienne picie 100 czystej uchroni nas przed sarsem gdyz zabija wszelkie wirusy i bakterie

Ha onet czytałeś ale wypowiedzi mikaelusa, która jest trochę wyżej już nie (napisał to samo) :) :lol:
sorx nie czytalem tematu calego

czytalem w onecie :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale i tak z tego powodu SARS ma minimalne szanse w Polsce ;) :D :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale i tak z tego powodu SARS ma minimalne szanse w Polsce ;) :D :D

u ruskich to wogle nikt nie zachoruje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakie szaliki w Krakowie, pewnie dawno nie byłeś, zapraszamy :P :lol:

no i co ?

Ludzie <font color="#FF0000">[ciach!]</font> przez to <font color="#FF0000">[ciach!]</font> umieraja a ciebie sie humor trzyma..... :evil: :evil:

Jemu pewnie chodziło o to że nie ma co przedwcześnie siać paniki, trzeba trochę dystansu i potwierdzenia wiadomości. To że ludzie na to umierają to smutne i nie ma się co śmiać.
no wlasnie, nie smieje sie z tego ze iles tam setek na to umarlo ale z tego ze tak bardzo sie przejoles "wiadomoscia" z onetu :lol:

gdybym to uslyszal np. w wiadomosciach to co innego.. onet czesto niesprawdzone wiadomosci puszcza.. ehhhh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

(...)

u ruskich to wogle nikt nie zachoruje

a co jak znajdzie sie jakis abstynent ;) :P :D
to moze od vodki abstynent - to spirytem nadrobi :D

Ano właśnie, przecie ruscy mówili o swojej "wódce", a oni tam nie wódkę tylko bimber mają ;) :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

(...)

(...)

Muszę stanowczo zaprotestować! Nowa Huta to nie Kraków :P
:!: RACJA :!: :D :P :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi