stranger Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 proszę o jakieś fakty dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidzia Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 A niby czemu wszyscy tak usilnie bronią sie przed promieniami UV :-) bo: -powodują raka skóry(bardz bardzo długie naświetlanie) -niszczą tkanki zawarte w oczach (dość szybko ) Ale ile taka katoda na 12V moze tego shitu wyemitować Ps:Napewno nie nadają się do długo trwałego siedzenia przy niej i gapienia się w nią już lepiej odwróć sobie mikrofalówke tylem i patrz jak coś w środku mryga i kręci np.Puszka Coli :-) :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Katody UV nie sa szkodliwymi zrodlami swiatla UV :) Emituja swiatlo zupelnie nie szkodliwe. Bylo to juz poruszane na forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firefl00d Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Jest to to samo co masz w dyskotekach tzw. Blacklight. Nie jest to szkodliwe światło i nie wiem czemu wszystkie firmy nazywają te katody UV 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 ja mam ufalke od miesiaca i zle sie czuje. troche mnie bola plecy i mam problemy z potencja. ostatnio czuje coraz wieksze swedzenie pracia i nie wiem co teraz. pozatym mam jadlo wstret. ale nie szkodza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czysty Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Jest to to samo co masz w dyskotekach tzw. Blacklight. Nie jest to szkodliwe światło i nie wiem czemu wszystkie firmy nazywają te katody UV 8O nazywają się tak dlatego, ze emitują swiatło, czyli falę, o długości odpowiadającej długości fal ultrafioletowych... nie pamiętam jaka to długość :) ArthJ zapominiałeś dodać o włosach i grzybie na plecach :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 ok dzieki to wstawiam 6 do kompa, balem sie że cos mi odpadnie..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidzia Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 :oops: Ok nie wiedziełem że katodki to co innego , ale swoja droga samo światło UV jest szkodliwe (czy nie ?? ) A wogule to najlepiej lampke kwarcowa zamontowac w budzie i zrobic solarium mod :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 :oops: Ok nie wiedziełem że katodki to co innego , ale swoja droga samo światło UV jest szkodliwe (czy nie ?? ) A wogule to najlepiej lampke kwarcowa zamontowac w budzie i zrobic solarium mod :-) :lol: TO nie bedzie solarium mod, tylko dresiarz mod :P HUE HUE :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Ja mam takie cuś i piękną opaleniznę (może ktoś znajomy potwierdzi ;)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 ja mam ufalke od miesiaca i zle sie czuje. troche mnie bola plecy i mam problemy z potencja. ostatnio czuje coraz wieksze swedzenie pracia i nie wiem co teraz. pozatym mam jadlo wstret. ale nie szkodza. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...