Hans_j23 Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 RAID - DLACZEGO TAK WOLNO DZIAŁA ? Mam kontroler RAID Adaptec 1200A. Podłączyłem 2 dyski IBM z serii DTLA na osobnych kanałach, następnie utworzyłem raid 0 (16 k). Niby wszystko jest ok, a jednak nie ma różnicy w prędkości. Dlaczego ? [/b] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekjak Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 Widocznie RAID to ściema :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hans_j23 Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 Ale miałem kiedyś płytke abita z raidem i śmigało wszystko jak należy, odczyty były prawie 2x szybsze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jump3r Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 moze udma albo czegos nieuaktywniles ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...