Skocz do zawartości
cosmos

Top 10 najlepszych producentow płyt gł.

Rekomendowane odpowiedzi

pamietam jak jeszcze mialem SOLTEK-a SL75-KAV to byla jedna z najlepszych plyt na kt133a!!!! albo najlepsza! obsluguje antki 0,13um a plyta byla wydana o 2 latka wcesniej.......ale cena tez ladna byla 600zl :[ 

moj brat mial wtedy ecs-a K7VZA a to roznica miedzy soltekeim a ecsem byla ogromna......hehe przychodzil se swoim duronkiem testowac jak sie kreci :]

zgadzam się płyta była swietna, sam ją miałemi wiele rzeczy przeszła, i zero problemów.

Ja mam ta plytke i bylem z niej naprawde zadowolony... do czasu... niestety w zeszlym tygodniu padl mi jeden z kontrolerow IDE :(... no ale od ponad 2 lat dziala 24h :D:D:D obsluguje athlonka 0,13... jest poprostu GREAT !!!! gdzyby jeszcze obslugiwala DDR'y to bym jeszcze dlugo przy niej zostal :D

Co do top 10 to nie bede sie rozpisywal bo mialem do czynienia z kilkoma plytami tylko ... ale... wg. mnie Soltek i Gigabyte to dobre plyty....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

posiadam plyte ecs'a i w temacie stabilnosi nie moge o niej zlego slowa powiedziec. plyta jest juz stara (model p6vapa+, posiadam go od ok 3 lat), ale od jakiegos czasu (ok 1,5 roku) komp chodzi non-stop i naprawde nie ma zadnej zwiechy ani samoczynnych resetow.

pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...