romek-o Opublikowano 23 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2009 Jak już pisaliśmy już wcześniej, Fugger był mocno pewny swojego zwycięstwa jeszcze przed przyjazdem na turniej. Czujność zawodników jak i sędziów uniemożliwił mu oszukiwanie jakieś szczegóły ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 23 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2009 Właśnie sam jestem ciekawy ocb ? btw MaSell ma ciekawe zdjęcie rodzinne :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 24 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2009 jakieś szczegóły ? Ja zrozumiałem z tekstu, że poprostu wszyscy patrzyli mu na ręce i nie mógł stosować swoich tricków, a że chciał wygrać, to zaczął nieudolnie podkręcać swój sprzęt do takiego stopnia, że cały poszedł z dymem. ;) Tyle w temacie, bez większych spiskowych teorii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 24 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2009 (edytowane) Chyba Romek spytał o szczegóły oszukiwania na wcześniejszych imprezach, bo to co się stało na tej zostało napisane w relacji :wink: pzdr Edytowane 24 Listopada 2009 przez chemiczny_ali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...