voo Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 Nie wiem dlaczego, ale mialem to zjawisko na win95,98, teraz to samo jest w xp... podczas pisania dluzszego textu (np:outlook, nawet teraz ten post) po przekroczeniu kilku linijek i probie uzupelnienia czegos (wpisania miedzy wyrazy jakiegos slowa ktore chce dodac, linijki nie rozsuwaja mi sie, tylko to co wpisuje, kasuje po kolei kolejne literki wystepujace po tym wyrazie... Wiem ze troche zagmatwalem :wink: ale strasznie mnie to denerwuje i zastanawiam sie czy da sie cos z tym zrobic :roll: W biosie jest troche opcji ust. textu ale to chyba tylko w dosie mialo znaczenie. Ma ktos podobne zjawisko? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 Mi się cos takiego zdarza tylko podczas pisania programów w delphi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 a nie wciskasz przypadkowo podczas pisania klawisza INSERT? sprawdz, bo to moze byc przyczyna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 a nie wciskasz przypadkowo podczas pisania klawisza INSERT? sprawdz, bo to moze byc przyczyna To 99,99% jest przyczyną, jak tak ci się dzieje naciśnij jeszcze raz Insert i po kłopocie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 to na pewno jest klawisz Insert. Jednak czasami ponowne jego wcisnieci nic nie daje. Wtedy reset kompa i wtedy sprobuj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damndog Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 smieszne :P tez kiedys sie na to wkur*ialem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 smieszne :P tez kiedys sie na to wkur*ialem :Dja tesz sie wk*** Ale przeczytałem o tym w jakies gazetce , i teraz mi to nie pszeszkadza ( insert i po kłopocie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 mialem kiedys ten sam problem........ ale zniknal wiec przestalem sie martwic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voo Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 thx :) jak sie znow bedzie tak kaszanic, to sprobuje uzyc tego klawisza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...