slayne Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 Czy da sie wyłączyć to logo co mi zawsze czerwonym kolorkiem strzela po oczach jak kompa włączam u starszego. W biosie nie ma opcji pewnie MSI nie chciało zeby sie tego pozbywać. czy da sie coś z tym zrobić - w miare bezinwazyjnie tzn bez edycji biosa bo wiem ze da sie wyłączyć ale trzeba pogrzebac w binariach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 Czy da sie wyłączyć to logo co mi zawsze czerwonym kolorkiem strzela po oczach jak kompa włączam u starszego. W biosie nie ma opcji pewnie MSI nie chciało zeby sie tego pozbywać. czy da sie coś z tym zrobić - w miare bezinwazyjnie tzn bez edycji biosa bo wiem ze da sie wyłączyć ale trzeba pogrzebac w binariach da sie. zdaje sie ze byla opcja full screen logo show ..albo cos podobnie. w kazdym razie jesli jej nie masz to wrzuc nowsza wersje biosu. najnowsza to 3.6. w starszych brakowalo tej opcji :) btw. git. plyta. jedna z najlepszych jakie wyszly na KT133A. spokojnie mozesz ja obsadzic athlonem 1700 0.13 i wykrecic w okolice 2k :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Da sie wylaczyc i to nawet ze starszymi biosami. Sam ma tą płyte (patrz podpis) i na 100% jest ta opcja w Biosie z tym, ze nie powiem Ci teraz gdzie (klepie z pracy). Jak bedziesz szukał patrz po kolei w kazdej zakładce BIOSU - u mnie wylaczenie jest w jednej z nich na samiutkim dole. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Da sie wylaczyc i to nawet ze starszymi biosami. Sam ma tą płyte (patrz podpis) i na 100% jest ta opcja w Biosie z tym, ze nie powiem Ci teraz gdzie (klepie z pracy). Jak bedziesz szukał patrz po kolei w kazdej zakładce BIOSU - u mnie wylaczenie jest w jednej z nich na samiutkim dole. Pozdrawiam ..nazywa sie FULL SCREEN LOGO SHOW i jak rowniez wspomnialem w pierwszych wersjach biosu do tej plyty nie bylo tej opcji (z tego co pamietam) 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 i jak rowniez wspomnialem w pierwszych wersjach biosu do tej plyty nie bylo tej opcji (z tego co pamietam) 8) A wlasnie ze była....moja płyta miała na poczatku BIOS 3.2 i juz ta opcja była :) Ale ale....czasami mozemy mowic o roznych płytach. W czesci sklepow płyta MSI K7T Turbo LE była płyta o oznaczeniu LITE a w innych to LE oznaczało wlasnie skrot od Limited Edition. Ja ma wlasnie ta limited edition (czerwony laminat). Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 i jak rowniez wspomnialem w pierwszych wersjach biosu do tej plyty nie bylo tej opcji (z tego co pamietam) 8) A wlasnie ze była....moja płyta miała na poczatku BIOS 3.2 i juz ta opcja była :) Ale ale....czasami mozemy mowic o roznych płytach. W czesci sklepow płyta MSI K7T Turbo LE była płyta o oznaczeniu LITE a w innych to LE oznaczało wlasnie skrot od Limited Edition. Ja ma wlasnie ta limited edition (czerwony laminat). Pozdrawiam mowimy o tej samej plycie a bios 3.2 mial swoich poprzednikow. zrszta spor jest bezprzedmiotowy. trzeba szukac FULL SCREEN LOGO SHOWlub podobnie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 Czy da sie wyłączyć to logo co mi zawsze czerwonym kolorkiem strzela po oczach jak kompa włączam u starszego. W biosie nie ma opcji pewnie MSI nie chciało zeby sie tego pozbywać. czy da sie coś z tym zrobić - w miare bezinwazyjnie tzn bez edycji biosa bo wiem ze da sie wyłączyć ale trzeba pogrzebac w binariach poszukaj w biosie takiej opcji zamiast katowac to forum banalnymi pytaniami :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...