DziubekR1 Opublikowano 20 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2009 (edytowane) Jak w temacie. Kupilem pare dni temu niby oryginalna plyte Robbiego Wiliamsa ( http://allegro.pl/item817111653_robbie_wil...ideo_folia.html ) i chcialbym sie dowiedziec, czy jest mozliwosc sprawdzenia, czy ona jest faktycznie oryginalna. Mam ja w rece, a tu po pierwsze znak oryginalnosc jest na folii, a czemu nie na pudelku ?? Dawno zadnej plyty nie kupilem, ale kiedys byly na pudelkach, poza tym, to nie ma w srodku tego co kiedys bylo, czyli ksiazeczki, jest tylko swistek ktory zawiera dwie kartki, w sklad ktorych wchodza strona glowna i jakas rozpiska tworcow plyty. Cos mi to podejrzane jest... Edytowane 20 Listopada 2009 przez DziubekR1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 20 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2009 Hologram zaiksu nie ma znaczenia i wg mnie mogło by ich w ogóle nie być :P sprawdź czy na krążku od strony tłoczonej są jakieś info o wytwórni , czy jest jakiś kod kreskowy itp. W tej cenie pewnie to będzie wydanie TAKTu czyli lipne :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 20 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2009 Hologram czasami sie na folii zdarza, nie ma reguly. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 20 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2009 Hologram zaiksu nie ma znaczenia i wg mnie mogło by ich w ogóle nie być :P sprawdź czy na krążku od strony tłoczonej są jakieś info o wytwórni , czy jest jakiś kod kreskowy itp. W tej cenie pewnie to będzie wydanie TAKTu czyli lipne :P Jest jakies "ims" www.imsgroup.it. Kod kreskowy tez jest, poza tym jest rowniez napis IFPI LV03. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tripsta Opublikowano 20 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2009 originalnosc plyty sprawdza sie glownie po press codzie, z tym ze musisz najpierw znac ten originalny, na necie sa strony z listami kodow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...