demno Opublikowano 20 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2009 korzystacie może z tego rozwiązania?? Ja juz całkiem dużo oszczędziłem na wycieczkach do kina z żoną... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 20 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2009 6. Ile kosztuje SMS? Czy jest to numer Premium Rate? Koszt SMSa jest zależny od posiadanego planu taryfowego. Nie jest to numer Premium Rate. Czyli jakiej wartości to kwota ? Przykładowo mam orange music. Oby nie taka, że w rezultacie i tak zapłacimy za dwa bilety. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 20 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2009 nie pamiętam dokładnie ile kosztuje, wydaje mi się, że tyle, co w planie taryfowym, ale głowy nie dam - sam na to chodziłem a w życiu nie zapłąciłbym za takiego esa więcej jak 5zł ;) no i ilość miejsc ograniczona ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shoq Opublikowano 20 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2009 2 bilety normalne w cenie 1 normalnego. Nie można kupić 2 ulgowych w cenie 1 ulgowego. W efekcie dostajemy 2 bilety za 19zł (przynajmniej tyle płaciłem tydzień temu jak byłem na 2012, za smsa zapłaciłem jak za normalnego smsa w abonamencie) co i tak wychodzi taniej, niż gdybyśmy normalnie brali 2 ulgowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herobike Opublikowano 22 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2009 sms kosztuje jak w planie - w moim wypadku 20 gr - co do ograniczonej ilości miejsc.. no coz, jest, ale w sumie chyba jeszcze sie nie zdażyło aby ich zabrakło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g00dMan Opublikowano 22 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2009 W Gdańsku ilość miejsc powiedział bym jest bardzo ograniczona ponieważ nawet rezerwując bilety jeśli nie przyjdziemy minimum 40min przed seansem je odebrać to jest duża szansa na to że biletów i tak nie dostaniemy bo jest tak dużo chętnych że olewają rezerwacje ;/ 2 razy miałem już taką sytuacje sic! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marika Opublikowano 22 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2009 (edytowane) Jak ja byłam na 2012 w środę to we wtorek po południu już był limit wyczerpany. Edytowane 22 Listopada 2009 przez Marika Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demno Opublikowano 23 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2009 @marika a w jakim mieście jeżeli można wiedzieć?? Bo ja w Warszawie chyba tylko raz spotkałem się z problemami z biletami, ale to było wtedy, gdy dzieciaki się rzuciły na Harrego Pottera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marika Opublikowano 23 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2009 @marika a w jakim mieście jeżeli można wiedzieć?? Bo ja w Warszawie chyba tylko raz spotkałem się z problemami z biletami, ale to było wtedy, gdy dzieciaki się rzuciły na Harrego Pottera. W Krakowie. Był to 11 listopad(akurat środa wolna i premiera filmu:)). Wcześniej nie spotkałam się z wyczerpaniem limitu(zazwyczaj w ostatniej chwili wysyłałam sms'a). Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E57 Opublikowano 23 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2009 często jest tak, że limit jest już wyczerpany w środę... zdarza się nawet, że we wtorek wieczorem dostaję negatywnego smsa zwrotnego (pula się wyczerpała). z biletami nigdy nie miałem problemu, rezerwowałem przez www i odbierałem na miejscu mówiąc o promocyjnym kodzie z smsa przy kasie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demno Opublikowano 24 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2009 a to akurat bardzo ważna rzecz że można zarezerwować przez net bilet i odebrać go przy pokazaniu kodu - tego nie wiedziałem. Ale też nie dawno się dowiedziałem że można odebrac bilet na środę np we wtorek jak nasz już smsa z kodem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 25 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2009 a to akurat bardzo ważna rzecz że można zarezerwować przez net bilet i odebrać go przy pokazaniu kodu - tego nie wiedziałem. Ale też nie dawno się dowiedziałem że można odebrac bilet na środę np we wtorek jak nasz już smsa z kodem. 11. Czy gwarantujecie miejsca w kinie? Miejsca w kinach nie są gwarantowane. Można natomiast wcześniej zarezerwować bilety i kupując je skorzystać z akcji Środy z Orange. Nie jest możliwy zakup biletów w akcji Środy z Orange poprzez opcję KUP BILET ONLINE udostępnioną przez Cinema City. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demno Opublikowano 25 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2009 ale to E57 mówi jedno a Ty przytaczasz 2 to jak to w końcu jest? jak zarezerwuje przez net bilet i przyjdę z kodem do kasy to mogę nie dostać ich?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 25 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2009 ale to E57 mówi jedno a Ty przytaczasz 2 to jak to w końcu jest? jak zarezerwuje przez net bilet i przyjdę z kodem do kasy to mogę nie dostać ich??no możesz nie dostać, jak przed tobą pula zostanie wyczerpana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demno Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2009 ale załóżmy że mam kod, zarezerwowałem sobie bilety przez net i idę we wtorek odebrać sobie rezerwację... To dostanę bilet czy nie? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marika Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2009 (edytowane) demno dostaniesz jeśli tylko masz kod:) ja tak robiłam i nie było problemów. Edytowane 26 Listopada 2009 przez Marika Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E57 Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2009 ja opiszę swój scenariusz : - rezerwuję (przez www) dogodne miejsca na sali kinowej - w środę udaję się do kina, tak żeby być ok. 30 min przed seansem dla świętego spokoju (kilka razy się nie wyrobiłem, byłem znacznie później i nie było problemów ale wolę nie ryzykować ;) pół godziny to nie tak długo) - mówię w kasie, że miałem rezerwację na dany film i że chciałbym skorzystać z promocji (trzeba podać 6 ostatnich cyfr numeru telefonu a później kod z smsa) - udaję się na seans filmowy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demno Opublikowano 27 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2009 ok teraz już rozumiem, dzięki bardzo za dokładnie wyjaśnienie - bo jakoś tak się złożyło że nie korzystałem z rejestracji elektronicznej akurat na środy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...