ludzikk Opublikowano 20 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2009 Witam Jestem w posiadaniu laptopa marki Medion . Nie wiem co sie stalo , po prostu laptop dzialal , wylaczylem a teraz na nic nie reaguje , nawet kontrolka sie nie swieci na nim ( ta od ladowania ) . Bylo by fajnie , gdyby byla gwarancja - wczoraj sie skonczyla ... Wlaczylem go tera do ladowarki , ale nie wiem czy to cos da ... Moglby ktos doradzic , co zrobic ? Ostatnio nie bylo zadne urzadzenie dodawane , a system na ktorym chodzi to Windows Vista - niemiecki , orginalny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 20 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2009 Z najprostszych usterek - zasilacz. Mógł paść wcześniej, laptop pracował na baterii, teraz już bateria nie ma siły udźwignąć laptop. Zacznij od sprawdzenia zasilacza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egoivan Opublikowano 20 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2009 Ja bym jeszcze sprawdzil sama ladowarke, mialem tak przy starszym Acerze - zasilacz byl okay, ale ladowarka dala ciala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...