jaizm_ Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 czy jest mozliwosc udostepniania zasobow komputera w kablowce, tak samo jak w sieciach LAN? czy da sie to zrobic przez otoczenie sieciowe, a moze jakis specjalny program? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 specjalny program zwie sie serwerem ftp poszukaj bylo juz sporo pytan apropo tego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaizm_ Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 a czy ja wspomnialem o ftp? to mnie nie interesuje. chodzi mi o udostepnianie plikow w otoczeniu sieciowym, o ile wogule jest to mozliwe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 a czy ja wspomnialem o ftp?[...] [...]czy da sie to zrobic przez otoczenie sieciowe, a moze jakis specjalny program?nieprecyzyjnie sformulowales w takim razie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 raczej ziezko bedzie musial bys nastawiac VPN'y Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 moze po prostu bedzie odpowiedz ze nie da sie tego zrobic bez ftp'a :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...