Kalwas Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Kurde zakochałem sie w obudowie Co to za obudowa? Gdzie ją kupić. Jest ładniejsza od wszystkich Antec czy Chieftech czy nawet Thermaltake. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AVENGER Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Nie daj sie zwiesc to tylko kwestia oswietlenia i make-up 'u :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Nie daj sie zwiesc to tylko kwestia oswietlenia i make-up 'u :lol:Ogólnie design jest śliczny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zembol Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 kczesz taka obudowe moge ci zapewnic dostawy w dowolnych ilosciach tylko szukuj kaske :) , widok ogolny :P a tutaj zblizenie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zembol Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 a o tu ladny widok z monitorem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 hahaha obudowa o wysokości 2 matrów:!: dopiero dzięki monitorowi widać rozmiar. w chowanego chcesz się bawić w komputerze czy ma pełnić rolę "szafy z kochankami" :?: ale ile wiatraków wejdzie :!: z 10m2 powierzchni :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jump3r Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Czemu nikt nie napisal, ze to rack 19' ? ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 fajna - od razu zmieścisz kompa, chłodzenie wodne, rybki, i ubrania hahaha ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 a jak padniesz z głodu przy kompie to jeszcze jako trumna soę nada ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk1 Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 cena obudowy chyba w granicach tysięcy zielonych... bez przystawki to stałego złącza... trójfazowego :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 A ile za taką obudowe byś chciał??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rezystor Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Nie daj sie zwiesc to tylko kwestia oswietlenia i make-up 'u :lol: Ogólnie design jest śliczny. Mi się też podoba, tylko gdzie wcisnąć taki mebel??? :( zaro miejsca w pokoju :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Heh szafe by można zrobić z tej budy serwerowej :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Wyobraźcie sovie wersje taka midi tower albo nawet big tower. W nocy niebieksa poświata. Zrobiona z blachy 1.5mm. Mocna i bardzo dopracowana obudowa. Stelaż czrany mat, szerokość 20cm czyli praktycznie wszyskie chłodnice sie mieszczą. Pod stacjami miejsce na zbiornik wyrównawczy 5l. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 a co powiecie na to tylko że ta plazma mogła by mieć około 2/3 szerokości tak żeby mi sie do pokoju zmieściła do tego jakieś kolumienki plazmowe i łomatko trzymajta mnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Heh szafe by można zrobić z tej budy serwerowej :D Taa, albo lodówke przy FC ;) :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lovtza Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Kurde zakochałem sie w obudowie Co to za obudowa? Gdzie ją kupić. Jest ładniejsza od wszystkich Antec czy Chieftech czy nawet Thermaltake. Hehe pozory myla w przypadku jest obudowy :) Jezu ile to musi kosztowac 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahu Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Buda spoczko tylko zeby byla normalnych wymiarow :D . A swoja droga to na brak miejsca w srodku chyba nie mozna narzekac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 LOOOL :) Ale buda... O jezu Rack 19" mam takie 3 w serwerowni w pracy :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rezystor Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Nie wiem czy wiecie ale pod tego klamota trzeba zaprojektować odpowiedni fundament i to solidnie zazbrojony!!! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 nie lepiej i taniej kupic porzadna lodowke/zamrazarke ? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 heh czy te zdjęcie obudowy nei jest z wp.pl? :? Oni i tak ewnie mając szfy serwerowe a nei takie małe bajerki ;)A czy ładniejsza od chiefteca to nie powiedział bym :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rezystor Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 nie lepiej i taniej kupic porzadna lodowke/zamrazarke ? :DHehe, przynajmniej będzie zintegrowane chłodzenie i to nawet wydajne :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 no ladne cudo :) na obrazu zawsze lepiej wyglada ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 LOL, Silicon Graphics się zachciało :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Ja marze o 1 budzie- od Power Mac'a... zielona.... :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jump3r Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 A ile za taką obudowe byś chciał??? dolaczam sie do pytania, bo buda jest *** (powidzmy ladna by cenzor sie nie wlaczyl :twisted: ) :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Berkut, mógłbyś jakiegoś linka dać do twojej wymarzonej obudowy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Kurde zakochałem sie w obudowie Co to za obudowa? Gdzie ją kupić. Jest ładniejsza od wszystkich Antec czy Chieftech czy nawet Thermaltake. Szkoda, ze jeszcze takiej o rozmiarach przecietnego bloku nie zrobili :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
looki Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 ja tam nie hcce obudowy kurde bo mam serwer zajebisty :) (32mbramu , i jeszcze proc pszedwojenny jakis bez monitorzyka ) za tako obudowe serwer bym zajebisty kupil :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...