hesus Opublikowano 21 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2009 Witam! Potrzebuję nowej budy do pc. Z wymagań: -jakiś minimalistyczny design -najlepiej cała czarna, w srodku tez -zasilacz na dole -fajnie jakby szufladka na hdd byla poprzecznie. -nie obrazilbym sie gdyby było dość miejsca na jakieś przyszłe LC Narazie w oko wpadły mi Lancool K62 i Midgard - czy będzie to odpowiedni wybór? Z góry dzięki za sugestie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baracudek Opublikowano 21 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2009 K62 Lancool Zalman GS1000 / Ms1000hs-1/2 Cooler master Haf 923 (chyba,nie wiem czy dobre napisałem) Midgard Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 21 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2009 HAF 932 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hesus Opublikowano 21 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2009 HAF932 przekracza 500zł, więc odpada. a szkoda, bo wygląda w sumie niezle :) ten zalman też jest ciekawy, chociaż szkoda, że nie jest czarny w srodku. Ogólnie są to wszystko obudowy na zbliżonym poziomie i czego nie wybiore bedzie ok? czy jednak jakaś różnica jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 21 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2009 506zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuey Opublikowano 24 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2009 (edytowane) tutaj mozesz sie blizej przyjrzec zalmanowi. http://www.coolenjoy.net/bbs/zboard.php?id...iew&no=1465 [e] i tutaj http://www.playwares.com/xe/?document_srl=9609839 Edytowane 24 Listopada 2009 przez fuey Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaX_CCC Opublikowano 24 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2009 malowanie proszkiem -za dobrą flaszkę masz wnętrze czarne. Jeżeli oczywiście chcesz kupić non-black i pomalować. Sharkoon Rebel 12 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hesus Opublikowano 24 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2009 dzisiaj kupiłem K62 - nie wątpie że K58 wyszedłby taniej, jednak znając moje zaangażowanie zostałby srebrny na wieki :) oby buda dobrze slużyla. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...