gregorius4 Opublikowano 21 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2009 Szukam płyty pod podkręconego e7400 ( 3,5-3,7 ghz ). Na oku mam model od gigabyte'a GA-EP45-UD3LR. Możecie mi powiedzieć czy będzie pasować do tego procka,a może polecicie coś innego. Mój budżet przeznaczony na zakup płyty to maksymalnie 340 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masakra Opublikowano 21 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2009 (edytowane) Tak bedzie pasowac W tej cenie mozna dostac plyty takie jak Asus P5Q MSI P45 NEO3-FR MSI P45-C51 DFI Blood Iron P45-T2S DFI INFINITY BLOOD IRON P45-T2RS Gigus nie jest zly ale ja wybralbym asusika Ogolnie temat powinien byc w "Co Kupic" Edytowane 21 Listopada 2009 przez Masakra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregorius4 Opublikowano 21 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2009 sorki, jestem tu pierwszy raz, zobaczyłem tematy dotyczące płyt pod s775 no to pisałem, a jeśli chodzi o asusa P5Q, z tego co wiem, to odmian tej płyty jest trochę, także przydałby się jakiś konkretny model :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 21 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2009 Przeniesione. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masakra Opublikowano 21 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2009 Tutaj niby najtaniej http://www.digitronik.pl/sklep-,23500,,.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregorius4 Opublikowano 21 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2009 Jednak coraz bliżej mi do płyty gigabyte'a, jeżeli nie jest zła i da radę z core2duo E7400 to chyba raczej zdecyduje się na nią Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...