larson Opublikowano 21 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2009 mam te karte wszystkie sterowniki pod xp działają tylko nie pod karte ..komunikat"program instalacyjny nvidia nie może znaleźć sterowników zgodnych z aktualnym sprzętem" i nie mam pojecie co jest nie tak żaden sterownik nie działa nawet z oryginalnej strony nvidia ?/ prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr.elich Opublikowano 21 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2009 mam te karte wszystkie sterowniki pod xp działają tylko nie pod karte ..komunikat"program instalacyjny nvidia nie może znaleźć sterowników zgodnych z aktualnym sprzętem" i nie mam pojecie co jest nie tak żaden sterownik nie działa nawet z oryginalnej strony nvidia ?/ prosze o pomoc Co to dokładnie znaczy "pod xp działają tylko nie pod kartę"?jeśli chcesz by ktoś pomógł opisz problem dokładniej i klarowniej? na stronie nvidii masz coś takiego Opcja 2: Automatyczne wykrywanie sterowników NVIDIA może pomoże.. Zakładam,że jesteś pewien odpowiedniego doboru sterowników ( 32 czy 64 bit!), spróbuj więc najpierw odinstalować stare i zainstalować nowe robiąc to w trybie awaryjnym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 21 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2009 http://forum.purepc.pl/Sterowniki-and-Bios...50-t311507.html Nie rozumiem, skąd tyle problemów. Stawiałem XP 32b na Asus K70IO z kartą z tej rodziny i żadnych problemów nie było. Sterowniki do płyty/chipsetu macie poinstalowane?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
larson Opublikowano 21 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2009 potrzebuje sterowniki pod te kartę xp 32 bity ale żadne nie działają a wszystkie inne tak .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr.elich Opublikowano 21 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2009 Wszystkie inne czyli jakie?kolego pisz jasno bo inaczej to nikt Ci tu nie pomoże - to nasz czas i wysiłek - doceń to więc i opisz jakie sterowniki działają a jakie nie i odpowiedz na pytania z postów powyżej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
larson Opublikowano 21 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2009 do dziwieku chipsetu wi-f ...... wszystkie sterowniki działaja tylko nie te do karty :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...