gufiozas Opublikowano 21 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2009 Witam mam problem polegajacy na tym ze podczas kopiowania duzych plikow z dysku na pendrive wyskakuje okienko „trwa obliczanie pozostałego czasu „i nic się nie dzieje. Nie kopiuje. Przy probie przerwania procesu komputer się zawiesza i trzeba robic twardy reset. System operacyjny Windows Vista business. Laptop asus k51ac. Pendrive : kingstone data traveler dt 100 / 8gb. Wszelkie proby instalowania sterownikow do usb I aktualizacji nie przynosza skutku. Dodam ze na początku czyli po kupnie laptopa 2 miesiace temu wszystko działało bez problemu. Inne pendrivy na laptopie choddza. Sprawdzałem tego kingstona na innym kompie i dziala. Nie wiem co jest nie tak. Proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 21 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2009 Jak duze to pliki? Jaki masz system plikow na pendrive'ie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gufiozas Opublikowano 21 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2009 na pendrivie i na dysku mam NTFS. male pliki do kilka mega da sie kopiowac natomiast filmy 700 mb nie da rady. nie moge tych filmow skopiowac z dysku na pendrive, w odwrotnym kierunku sie da. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...