Goofy Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Umożliwiajaca: dodawanie danych, kasowanie , modyfikowanie, generowac raport bazy. baza powinna byc przechowywana w pliku tekstowym. oraz umożliwiać odczyt i zapis danych do różnych plików. Jeżeli ktos posiada coś takiego (podobnego) proszę o link bądz wysłanie na adres kubsztal1@wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Nieskromnie zasugeruje zmiane kierunku studiow... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Nieskromnie zasugeruje zmiane kierunku studiow...;] sad but true... jak masz problemy z czyms takim to radze sie zaczac uczyc od podstaw w trybie przyspieszonym ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 To nie jest kierunek studiów........ Potrzebne do zaliczenia i tyle. mam to po prostu oddać i bez mowienia niczego dostać wpis........ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 poszukaj na http://www.4programmers.net/ wydaje mi sie ze widzialem tam kiedys taki szablon bazy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 To nie jest kierunek studiów........ Potrzebne do zaliczenia i tyle. mam to po prostu oddać i bez mowienia niczego dostać wpis........A na jakim jestes kierunku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 To nie jest kierunek studiów........ Potrzebne do zaliczenia i tyle. mam to po prostu oddać i bez mowienia niczego dostać wpis........A na jakim jestes kierunku? Marketing le skoro sugerujecie zmiane kierunku to moze z moja znajomoscia C++ przepisze sie na Informe :D :D :D :lol: :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 No jak marketing to zostaje Ci wybaczone :) Tylko powiedz mi na jakiej uczelni na marketingu jest programowanie, bo to dla mnie dosc szokujace :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wu Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 No jak marketing to zostaje Ci wybaczone :) Tylko powiedz mi na jakiej uczelni na marketingu jest programowanie, bo to dla mnie dosc szokujace :) Masz rację gdyby to był jeszcze acces to można wybaczyć ale C ? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 dobra tylko napiszcze jak ladnie sformatowac tekst (tak aby wyswietlal sie w rownych kolumnach) bo mnie juz krew zalewa czytam jakies ksiazki, które o takich "<span style="color:red;">[ciach!]</span>lach" nie wspominaja. Oto linia, którą chce sformatować : printf("Lp.: " "Producent: " "Model:" "Gwarancja (mies.): n"); a politechnika swietokrzyska :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...