Skocz do zawartości
Goofy

potrzebna baza danych w C

Rekomendowane odpowiedzi

Umożliwiajaca: dodawanie danych, kasowanie , modyfikowanie, generowac raport bazy. baza powinna byc przechowywana w pliku tekstowym. oraz umożliwiać odczyt i zapis danych do różnych plików.

Jeżeli ktos posiada coś takiego (podobnego) proszę o link bądz wysłanie na adres kubsztal1@wp.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To nie jest kierunek studiów........ Potrzebne do zaliczenia i tyle. mam to po prostu oddać i bez mowienia niczego dostać wpis........

A na jakim jestes kierunku?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To nie jest kierunek studiów........ Potrzebne do zaliczenia i tyle. mam to po prostu oddać i bez mowienia niczego dostać wpis........

A na jakim jestes kierunku?

Marketing le skoro sugerujecie zmiane kierunku to moze z moja znajomoscia C++ przepisze sie na Informe :D :D :D :lol: :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No jak marketing to zostaje Ci wybaczone :)

Tylko powiedz mi na jakiej uczelni na marketingu jest programowanie, bo to dla mnie dosc szokujace :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No jak marketing to zostaje Ci wybaczone :)

Tylko powiedz mi na jakiej uczelni na marketingu jest programowanie, bo to dla mnie dosc szokujace :)

Masz rację gdyby to był jeszcze acces to można wybaczyć ale C ? 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobra tylko napiszcze jak ladnie sformatowac tekst (tak aby wyswietlal sie w rownych kolumnach) bo mnie juz krew zalewa czytam jakies ksiazki, które o takich "<span style="color:red;">[ciach!]</span>lach" nie wspominaja. Oto linia, którą chce sformatować : printf("Lp.: " "Producent: " "Model:" "Gwarancja (mies.): n");

a politechnika swietokrzyska :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi