piotrekp2507 Opublikowano 22 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2009 Jest to acer aspire 3610 system niby się ładuje ale juz po logo xp jest tylko czarny ekran i kursor. Jednak za skarby nie może się system uruchomić. Tryb awaryjny też się nie odpala. Wszystko było by ok gdyby tylko zbootował się z płytki. Udało mi isę tylko odpalić linuxa na jakichś 2 płytkach. Ustawiłem w biosie bootowanie. Wkładam płytę czarny ekran i tylko taka kreska miga. Jak myślicie napęd padnięty co nie? Można więc odpalić go z pendriva? W biosie nie ma bootowania z usb. Z góry dzięki za jakąś odp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dustone Opublikowano 22 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2009 Jak wgrałeś linuxa to napęd działa. Podłacz dysk do innego kompa, sprawdź, napraw i przegraj dane. Masz recovery z systemem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egoivan Opublikowano 22 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2009 Albo to napisales nie logicznie, albo ja nie wiem o co biega^^ Plyte wczytalo czyli naped chodzi. Jak wklepales linuxa, to tymbardziej nie wiem o co Ci biega? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 22 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2009 Myślę, że padnięty jest dysk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...