Mazder Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Musze oddac karte na gwarancje, ale moga mi jej nie uznac, gdyz na pamieciach tkwia doklejone radiatorki. Sam fakt to pol biedy - daloby sie ich pozbyc, lecz kleilem je "miedzianym" klejem Thermopox. I tutaj pytanie: czym mozna sie pozbyc resztek tego gluta? Jakis rozpuszczalnik? Papierem sciernym ani nozykiem nie bede tego robic, bo na modulach pozostana slady i nici z gwarancji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 No to masz problem. Ludzie roznych rzeczy probowali. SZUKAJ bo bylo na forum :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazder Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Szukalem, szukalem, ale najwyrazniej kiepsko, bo znalazlem tylko o PRZYklejaniu radiatorow. W kazdym razie to juz nieaktualne -> poradzilem sobie. Klej byl widocznie kiepsko zmieszany, albo stary, bo latwo puscil i dal sie zmyc... spirytusem :D Miliony Rosjan nie moga sie mylic ;-) Teraz pozostaje pytanie, czy panowie z serwisu beda zagladac pod radiator i czy zauwaza slady po odklejaniu blaszki otaczajacej rdzen... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freak Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 potrzebuje klej ktory nie przewodzi pradu a jest dobrym przewodnikiem ciepla, czy jest wogule cos takiego ...? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 o ile wiem to wlasnie wtym celu zostalstworzony termopox - ale to jest tak zwane rozwiazanie na wieki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 Teraz pozostaje pytanie, czy panowie z serwisu beda zagladac pod radiator i czy zauwaza slady po odklejaniu blaszki otaczajacej rdzen... Raczej wątpie, ale kto wie :-). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 zeby to zrobili musiali by miec powod do podejrzen - raczej nie ma powodu coby w kazddej servisowanej karcie dejmowac cooler Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 o ile wiem to wlasnie wtym celu zostalstworzony termopox - ale to jest tak zwane rozwiazanie na wieki :DFakt Jak dobrze odtłusciłes powierzchnię pamiątek i radiatora :D to masz sklejone na AMEN NIE DA SIE ROZERWAĆ no chyba że z pamiątka wyrwiesz :twisted: ja klejąc radiatorki świadomie pozbawiłem się gwarancji :? a wygląda to tak wiem, że w zaden sposób nie da się odkleić radiatorów ani bloku wodnego :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 ty ten blok przykrecales??? czy moze kleiles? bo ja przykrecales to do czegobo ptrzeciez tam nie ma otworow :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 ty ten blok przykrecales??? czy moze kleiles? bo ja przykrecales to do czegobo ptrzeciez tam nie ma otworow :DQrde IQ twoje to chyba po niżej średniej :evil: (bez obrazy ) m, albo masz chwilowe zaćmienie :P (na to btm stawiał) zobacz topic QRDE THERMOPOX QRDE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 heh fakt - sorki za mojego LOL'a :) ciekawilo mnie to bi widzialem gdzies pomysl na 'dorobienie' otworow :) ale to jak dla mnie za duze ryzyko wiec bylem ciekaw :) - w dodatku mozna jeszcze robic zapinke z plexy obejmujaca cala karte - za duzo mozliwosci :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...