natercjo Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 WITAJCIE! Od niedawna pojawiły mi się dziwne objawy :D : na 4 teście 3DmarkaSE (10.000punktów) gdzie wcześniej wszysyko śmigało, obraz idzie płynnie i po pewnym czasie przycina na 3-6 s., by potem polecieć dalej. Inne testy chodzą OK. Taki sam objaw mam w gierkach co pewien czas przycina na parę sek. ,a gdy obraz ruszy przeważnie jestem trupem :evil: Sprawdzałem prcka, pamięć, grafikę (obniżałem częstotliwości) i nic. Temperatura proca 35-38C, NB 37-40C. Czy może ktoś miał podobną przypadłość? I czy ktoś zna odpowiedź dlaczego akutat 4 test, a nie inne? Pozdrawiam, Arek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 a kiedy ostatni raz robiles reinstalke systemu?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
natercjo Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Właśnie się zbierałem do instalacji, ale pomyślałem że może coś przeoczyłem podczas zakładania WC. Rozebrałem kompa, ponownie go złożyłem i jak ręką odąjł :D Martwię się tylko że nie znalazłem przyczyny tego dziwnego zachowania i że może się powtórzyć, no ale poto grzebiemy przy naszych maszynkach aby się nie nudziło. :lol: Pozdrawiam, Arek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 Nvidia i wszystko jasne :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 Moze sie grafa lekko grzala? Moze bloczek naGPU nie dolegal odpowiednio do Chipa? No coz, nie dowiesz sie. Chyba, ze sie problem powtorzy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...