Jabolek666 Opublikowano 22 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2009 mam problem jak w temacie, dotyczy netbooka Asus 1101HA system XP home, do piątku było wszystko oki a wczoraj się coś skopało i co najlepsze nie wiem co, laptop połączony jest skrętką do AP pingi do wp.pl w najlepszym porządku a stronki sie nie ładują. mam jeszcze do switcha podpięte dwa kompy, jeden z W7 (internet jest) drugi stacjonarny z XP pro (internet również jest). Dodatkowo napiszę że przez WiFi internet jest... nie wiem czy problem jest softwearowy czy hard. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 22 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2009 Może coś z przeglądarką? -jakaś głupia nakładka -tryb offline -włączone proxy Sprawdź na innej przeglądarce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabolek666 Opublikowano 22 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2009 system świeżo postawiony z recovery partition nakładek brak tryb offline nie włączony proxy wyłączone sprawdzałęm na IE8, Operze i Firefoxie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 23 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2009 DNS'y wpisane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabolek666 Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2009 DNS'y wpisane DNS'y są wyczyszczone, tak poza tym to jeśli nie działa na LAN to i na WIFI tez by nie działało jak by coś było z DNSamin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...