piotrek_zet Opublikowano 22 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2009 (edytowane) Zastanawiam sie nad kupnem obudowy HTPC, zależy mi na tym żeby: - mieściła płyte ATX (mini ATX odpada) - miała miejsce na wentylatory 120mm - poza zewnetrzną zatoką 5.25 posiadała jeszcze jeszcze miejsce gdzie zmieści się jeszcze jedno urządzenie 5.25 (nie musi być zewnętrzne) - mieściła długie karty graficzne (np to co mam teraz czyli 8800gtx) dodatkowo nie chce zeby obudowa była szersza (podawane jako wysokość) niż 435mm Dochczas trafiłem na następujące modele: thermaltake dh103 Antec Fusion Max - ta jest troche za szeroka Ktoś używa tych bud (jakieś wady, zalety)?? Macie jakieś inne propozycje ? Dodam że obudowa jest do zestawu z sygnatury Edytowane 22 Listopada 2009 przez piotrek_zet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 23 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2009 http://www.cooling.pl/cooler-master-elite-...ukt,551596.html wydawałaby się najlepsza, choć nie wiem, czy 88GTX się zmieści. Musisz na oko sprawdzić na podstawie zdjęć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek_zet Opublikowano 23 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2009 Ta buda mi się delikatnie mówiąc nie podoba, ale to kwestia gustu Trafiłęm jeszcze na coś takiego: Zalman HD503 Wygladą Ciekawie, tylko troszke szeroka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hesos Opublikowano 24 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2009 ten zalmanik nawet fajny. Możesz zobaczyć również ofertę Lian Li. Mają nawet sporą ofertę ciekawych klocków. Peace! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...