acd Opublikowano 22 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2009 co polecicie? Raczej z materiałów sztucznych (czyli nie alu/miedź itp). Koniecznie do zamontowania w 2x5,25" i czarnym frontem. Może ktoś jest w stanie coś takiego wykonać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 22 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2009 Xspc powinno mieć coś takiego w ofercie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czolo7 Opublikowano 23 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2009 LINK ale bez czarnego frontu...trzeb by jakis wtedy dorobic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 23 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2009 acd jaka masz pompkę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 25 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2009 Xspc powinno mieć coś takiego w ofercieCałkiem fajne ja sie ma lainga. Ostatnio cos takiego z kumplem montowałem. W zestawie czarny i srebrny front. W ręku nie wygląda na super jakośc wykonania ale jak już się zamontuje i założy przednią ściankę to efekt bardzo ciekawy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 25 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2009 Tak wiem :) sam mam wersje na 2 laingi - 2 komory - panele imo wykonane baaaardzo przyzwoicie - plexi pewnie laserem cięta bo przypomina coś ala swiftech Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...