yotomeczek Opublikowano 23 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2009 Test Gulftowna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peczuss Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2009 " Na prośbę firmy Intel treść artykułu została usunięta. Tekst zostanie przywrócony w dniu wprowadzenia procesora na rynek." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2009 Hahahah fail xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2009 Ja na ten artykuł zdążyłem się załapać, procek mi się bardzo podoba. Zapowiada się fajny układ. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saleen Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2009 Hahahah fail xD Nie. Prawdziwy FAIL to skasowac art z pclab.pl, a zostawić na Onecie http://technowinki.onet.pl/artykuly/oto-pr...98,artykul.html Bardzo fajne CPU się zapowiada. Cena ceną, ale widzę że Intel utrzymał koronę i zmiażdzył AMD wydajnościowo w segmencie high-end na chwilę obecną. Pozostaje czekać na słynne 6 rdzeni od AMD i porównać jak wypadną. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2010 Na onecie tez juz tego nie ma ;) Nie ma za co, nie musicie mi dziekowac :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zazdrośnik. ;) Już i tak dawno wszyscy przeczytali a taki chyba był cel tego. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...