Skocz do zawartości
Lukas

nie mogę odinstalować drukarki !!! pomocy !

Rekomendowane odpowiedzi

Pewnego dnia zainstalowałem sobie HP 3820 na dwa dni. Skończyłem pracę - oddałem drukarkę właścicielowi i postanowiłem odinstalować niepotrzebne juz stery i cały soft HP. Zrobiłem to korzystając z opcji deinstaluj w aplikacji HP. Wszystko wydawało się, że jest ok...ale przy każdym starcie komputera pojawia się informacja o wykryciu nowego sprzętu "Printer", próba znalezienia driverów oczywiście kończy się niepowodzeniem...

Drukarka była podlączona najpierw przez LPT później przez USB - teraz obydwa porty są wyłączone w BIOS. Czyściłem rejestr z aplikacji HP, robiłem dosłownie wszystko - i NIC !!!

Działam na Win XP. Mam ghosta ale nie chce mi się cofać...poza tym chcę dojść co to się wydarzyło.

Będę zobowiązany za pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sprawdz w msconfig czy drukarka nie jest automatycznie wykrywana, sprawdz w menadzeze urzadzeń czy nie masz tam dalej drukarki, wykasuj wsio z program files, sprawdz autostart, zobacz w panelu sterowania (drukarki) czy cos tam siedzi....jesli to nie pomoże mozesz wyrzucić komputer przez okno, :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moze system trzeba przeleciec norton win doctorem :?:

albo sprobuj podpiac ta drukarke :arrow: wywalic ja ze wszystkiego :arrow: wypiac

moze drukarka chce sie instalowac dlatego ze masz na niej jakies niedokonczone drukowanie/ jakies paskudztwo chce sie wydrukowac :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi