Lukas Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Pewnego dnia zainstalowałem sobie HP 3820 na dwa dni. Skończyłem pracę - oddałem drukarkę właścicielowi i postanowiłem odinstalować niepotrzebne juz stery i cały soft HP. Zrobiłem to korzystając z opcji deinstaluj w aplikacji HP. Wszystko wydawało się, że jest ok...ale przy każdym starcie komputera pojawia się informacja o wykryciu nowego sprzętu "Printer", próba znalezienia driverów oczywiście kończy się niepowodzeniem... Drukarka była podlączona najpierw przez LPT później przez USB - teraz obydwa porty są wyłączone w BIOS. Czyściłem rejestr z aplikacji HP, robiłem dosłownie wszystko - i NIC !!! Działam na Win XP. Mam ghosta ale nie chce mi się cofać...poza tym chcę dojść co to się wydarzyło. Będę zobowiązany za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 a w panelu sterowania w "druukarkach" jest coś oprócz 'dodaj drukarke' ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dick Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 sprawdz w msconfig czy drukarka nie jest automatycznie wykrywana, sprawdz w menadzeze urzadzeń czy nie masz tam dalej drukarki, wykasuj wsio z program files, sprawdz autostart, zobacz w panelu sterowania (drukarki) czy cos tam siedzi....jesli to nie pomoże mozesz wyrzucić komputer przez okno, :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 to wszystko juz zostalo wykonane przez okno...szkoda po prostu cofnę się o jednego ghosta wstecz i tyle ...no chyba ze ktos ma jeszcze jakies propozycje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dick Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 Odinstaluj może stery do USB, no niewiem co jeszcze :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 to też już robiłem !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 moze system trzeba przeleciec norton win doctorem :?: albo sprobuj podpiac ta drukarke :arrow: wywalic ja ze wszystkiego :arrow: wypiac moze drukarka chce sie instalowac dlatego ze masz na niej jakies niedokonczone drukowanie/ jakies paskudztwo chce sie wydrukowac :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 tej drukarki juz nie mam - odpada - chociaz to pewno byloby najlepsze lekarstwo na moj problem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...