Presidente Opublikowano 23 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2009 Witam Spotkałem się w Vobis z notebookiem Packard Bell LJ65 http://www.vobis.pl/oferta/notebooki/tft_1..._3gb_320gb.aspx T6600 17,3'' 3GB 320GB GT240-1GB W7P za 2999 pln. Gwarancja 24 miesiące. Moim zdanirm parametry i cena super. Tylko firma mało w Polsce znana. Ktoś widział, miał w ręku i może sie wypowiedzieć. Z opinii w siecie odnośnie tej firmy wnioskuję, że pozytywnie zaskakuje produktami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbx Opublikowano 23 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2009 ~7miesiecy temu wybierałem znajomej laptopa z jak najlepszym wspolczynnikiem parametry/cena/ladnosc. Padlo na bella (modelu nie pamietam ale proc ten sam bodaj + 8600gt + 3gb ramu) biały. Jako, ze dobrze znam zdolnosci w/w znajomej oraz jej rodziny... Wykonanie jest bardzo ok, tamten ma juz 'uszczerbek' plastiku na rogu, ale co ma miec skoro gruchnal nim centralnie o parkiet?^^ Zawiasy chodzą jak nowe, biała powierzchnia się nie rysuje specjalnie(czego sie bardzo obawialem biorac ten sprzet w rece). Jakość wykonania na pewno lepsza niż compala, nawet tych nowych sztuk. Ale co do obslugi serwisowej nic nie mogę powiedziec, gdyż w bellu koleżanki nic się nie zdążyło popsuć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duzyy Opublikowano 27 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2009 Firma jest ok, nie ma takiej siły przebicia jak Asus czy HP itp ale ma swoich odbiorców i nie odstaje od poziomu. Myślę ze Packard Bell powinien dużo zyskać w niedługim czasie przecież teraz to już "córka" Acera:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...