dragongc Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 mam oytanko czy jest mozliwa konwersja z formatu QuickTime(mov) na DivX. Jaki program i gdzie go znalesc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 www.divx.pl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Bezpośrednio z MOV na AVI nie robiłam, ale istnieje wtyczka QTReader do programu TMPGEnc, która umożliwia przeprowadzenie w tym programie konwersji MOV > MPEG. Działa bez problemu. Potem taki MPEG (1 oczywiście, nie 2) można przekonwertować na AVI choćby w VirtualDubie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragongc Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 nistety na tej stronce nie znalazlem nic na ten temat :-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragongc Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 hehe dzieki ale za duzo babrania :-) mam troche rzeczy to konwersji i chyba bym jajko zniosl jak bym mail ciagle przelaczac sie miedzy roznymi programami :-) . Potrzebuje cos takiego jak aparaty automatyczne (dla Amerykanow - Sorry guys - no offence :-D )jeden guzik i wszytko zalatwione :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 W takim razie wypróbuj te programy (nie testowałam): Mov2Avi (z nakładką) QuickEditor Ale jakoś nie jestem przekonana, czy to się da zrobić jednym kliknięciem. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragongc Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 dzieki zobacze co sie z tym da zrobic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...