thical Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 No qrna moze bedzie ze mnie bill gates ? albo jakis szejk od ropy naftowej :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Myślę, że mogłeś jeszcze dyszkę wycisnąć ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Myślę, że mogłeś jeszcze dyszkę wycisnąć ;) chcialem 70zl ale pierdzielony sie targowal :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Nie masz się czym chwalić. Ja sam blok na grafe puściłem za 25zł - a był uszkodzony (jedna rurka była krótsza o połowę) - inaczej, to bym go za ponad 30 opchnął. Za 80zł to juz by było ok. A tak w ogóle to co to za temat? Nie masz już o czym pisać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Nie masz się czym chwalić. Ja sam blok na grafe puściłem za 25zł - a był uszkodzony (jedna rurka była krótsza o połowę) - inaczej, to bym go za ponad 30 opchnął. Za 80zł to juz by było ok. A tak w ogóle to co to za temat? Nie masz już o czym pisać? przeciez to osla laczka tu same tematy z doopy sa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 autoironia ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 IMHO twierdze ze topic bez sensu za bardzo...... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Eee, cieniak... Poniżej kosztu zakupu.... Co to za interes? 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 mogles nabzdurzyc , ze blok zostal specjalnie wykonany technika swietopiepshonych rogalikow itd ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 Do Mensy cie nie wezma :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...