Baciai Opublikowano 24 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2009 Witam, zastanawiam się nad kupnem laptopa do gier (wiem, kiepski pomysł, ale strasznie zależy mi na mobilności) Cena tak do sześciu tysięcy. Myślałem nad asusami g60j albo g51. Jakieś uwagi lub lepsze propozycje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArreatPL Opublikowano 24 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2009 Po co płacić ok. 4tyś za mobilność? Naprawdę często masz ze soba laptopa do grania w gry? :> Te asusy z specyfikacji wydają się być w porządku, jednak bierz pod uwagę że wykonanie Asus'ów jest na jednym z najniższych poziomów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baciai Opublikowano 25 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2009 (edytowane) wiesz, często się przemieszczam z dwóch różnych miejsc, więc laptop jest mi na rękę bardziej niż 10 kilowy pecet. Co do niskiego wykonania asusów, właśnie słyszałem, że jeżeli chodzi o laptopy stricte do gier, są przodującą firmą. Kurcze, nie wiedziałem. Edytowane 25 Listopada 2009 przez Baciai Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_OskaR Opublikowano 25 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2009 (edytowane) Zostaje jeszcze MSI GT725/9 z HD4850, Dell XPS M1730 z 8800GTX SLI (jak trafisz w tej cenie), albo Blueberry - http://www.bluemobility.pl/blueberry-noteb...-c-184_188.html ew. Aristo Vision i685. Edytowane 25 Listopada 2009 przez _OskaR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...