DziubekR1 Opublikowano 24 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2009 Jak w temacie. Wiem, ze w Outlooku jest takie cos, ze jak otrzymam maila to mi dale znak, ale z tego co slyszalem (bo nie sprawdzalem) mryga to przez 60s, a ja potrzebuje czegos, co jak przyjdzie mail bedzie mi dawalo znac dopoki tego nie wylacze. Czy znacie cos takiego ? Z gory dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 25 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2009 W Outlooku 2003 wyskakuje powiadomienie, a potem wyswietla ikonke w trayu az do przeczytania wiadomosci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 25 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2009 W zaawansowanych opcjach email jest tylko możliwość wydłużenia czasu pokazywania powiadomienia do 30s. Jednak program pokazuje też ikone koperty w zasobniku aż do odczytania poczty więc monit tak jakby jest cały czas. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 25 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2009 W zaawansowanych opcjach email jest tylko możliwość wydłużenia czasu pokazywania powiadomienia do 30s. Jednak program pokazuje też ikone koperty w zasobniku aż do odczytania poczty więc monit tak jakby jest cały czas. Jeden koles w firmie chce miec cos takiego, mowil ze u kogos widzial, ze mu jakas flaga latala na pulpicie caly czas jak maila dostal czy cos takiego. To napewno nie jest w Outlooku, ale pewnie jakis zewnetrzny program, tylko ze nic takiego nei moge znalezc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...