cih Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 Mam pytanie jeżli kupie sobie płyte która oferuje regulacje napięcia na porcie AGP: to czy uda mi się bardziej podkręcić karte czy wraz ze wzrostem napięcia na porcie AGP wzrośnie napięcie na procesorze graf. i na pamięciach karty do ilu podnieś zeby karta to wytrzymała Pozdrawiam cih Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 Dołączam sie do pytania. Ale cos mi sie wydaje ze odpowiedzi na powyższe pytania bedą twierdzące :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 Z tego co wiem...(a wiele nie wiem :lol: ) AGP 1.00 ma napiecie 3,3 AGP 2.00 ma napiecie 2.0 A nowe AGP x8 (3.00) ma "tylko" 1,5 Ale moze cos mi sie pokrecilo? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 Z tego co wiem...(a wiele nie wiem :lol: ) AGP 1.00 ma napiecie 3,3 AGP 2.00 ma napiecie 2.0 A nowe AGP x8 (3.00) ma "tylko" 1,5 Ale moze cos mi sie pokrecilo? No i ...? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvM Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 Z tego co wiem...(a wiele nie wiem :lol: ) AGP 1.00 ma napiecie 3,3 AGP 2.00 ma napiecie 2.0 A nowe AGP x8 (3.00) ma "tylko" 1,5 Ale moze cos mi sie pokrecilo? No i ...? Napięcie na AGP ma jedynie wpływ na pracę karty z wyższą niż w specyfikacji magistralą >66MHz. Chipset i pamięci mają swoje regulatory napięcia (zwykle) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 A moglibyście podac jeszcze stopniowanie napiec wzgledem podnoszenia magistrali? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walczy Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 AGPx4 ma na 100% napięcie 1,5V AGPx2 i x1 nie wiem :( z AGP Voltage jest dokładnie jak z procami, jak kręcisz grafę i dodatkowo FSB i grafa się sypie to AGP voltage na pewno pomoże pod warunkiem dobrago chłodzenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 Programem WPCREDIT mozna zmienic te wartosci. AGP 4x 1,5V AGP 1x , 2x 3,3V Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...