FlaY Opublikowano 24 Listopada 2009 Zg艂o艣 Opublikowano 24 Listopada 2009 Witam na wst臋pie powiem ze d艂ugo mnie tu nie by艂o, jako艣 wyros艂em juz z OC itp.: P nie piszcie mi ze by艂o juz wiele o tym itp. Nie mam za bardzo czasu na szukanie, bo musze wrazie, czego odes艂a膰 p艂yt臋 osobie, od kt贸rej j膮 kupi艂em. P艂yta toASUS M2N-SLI DELUXE. Prze艂o偶y艂em wszystkie graty ze starej p艂yty do tego asusa w艂膮czam kompa i czarny ekran. Grafika nie startuje. Bios podobno najnowszy, wi臋c spokojnie tego phenoma obs艂u偶y. Pod艂膮czam star膮 graf臋 S3 na pci i dalej nie startuje, wyci膮gam pami膮tki ze slot贸w i zero odzewu, nie piszczy ani nic podobnego. Osoba od kt贸rej ja kupi艂em mia艂a podobno na niej 9750 wi臋c m贸j procek spokojnie powinien dzia艂a膰. Bios to podobno 1303. Czy p艂yta jest padni臋ta ? jak by co to zrobi艂em reset biosa. Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
FuXx^ Opublikowano 14 Grudnia 2009 Zg艂o艣 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Pytanie czy Twoj phenom to phenom I phenom II ? Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...