maciek77 Opublikowano 25 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2009 Prosze o złożenie zestawu do max 2400zł. mniej=lepiej. :P zestaw pod rozbudowe, o/c, do gier, filmów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 25 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2009 Istnieje taki topic, w ktorym sa podane przykladowe zestawy, a oto jego adres: http://forum.purepc.pl/kupic-f59/Zestawy-K...9r-t247005.html. Zapoznaj sie z nim i jesli masz jakies pytania wtedy zakladaj topic i pytaj o to i tamto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek77 Opublikowano 25 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2009 tylko tam jest chłodzenie w zestawie i napęd a ja ich nie potrzebuje.. nie ma tam wliczonej obudowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 25 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2009 tylko tam jest chłodzenie w zestawie i napęd a ja ich nie potrzebuje.. nie ma tam wliczonej obudowy.Udajesz czy naprawde... :blink: Jesli w zestawie jest chlodzenie i naped a ty ich nie potrzebujesz to hmm... moze ich nie kupuj? Obudowy sa w tym samym temacie tylko nizej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek77 Opublikowano 25 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2009 weź się schowaj..jak odlicze naped i chlodzenie to zostanie mi ponad 200zł a to mogę przeznaczyć jeszcze na sprzet.. po 2 tam sprzet kosztuje 2300 a ja chce za 2400zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 25 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2009 (edytowane) 1. Nie piszesz do kolegi więc pisz z szacunkiem do Powerslave'a. 2. To twój 4 temat o tym samym. Pisz w starym. Edytowane 25 Listopada 2009 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 25 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2009 Nie popisze przez tydzien Wybaczcie mu ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FuBuPL Opublikowano 25 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2009 weź się schowaj..jak odlicze naped i chlodzenie to zostanie mi ponad 200zł a to mogę przeznaczyć jeszcze na sprzet.. po 2 tam sprzet kosztuje 2300 a ja chce za 2400zł. Wez się uspokój człowieku, jak nie doceniasz kolegi rady to po co zakładasz tematy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 25 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2009 Prosze o złożenie zestawu do max 2400zł. mniej=lepiej. :P zestaw pod rozbudowe, o/c, do gier, filmów. weź się schowaj..jak odlicze naped i chlodzenie to zostanie mi ponad 200zł a to mogę przeznaczyć jeszcze na sprzet.. po 2 tam sprzet kosztuje 2300 a ja chce za 2400zł.To sie nazywa rozdwojenie jazni. Juz sie schowalem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...