SET2003 Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 no to nie odwracajcie kota ogonem miałem racjie a wy slepo patrzyliście się <span style="color:red;">[ciach!]</span>a niewiem w co a <span style="color:red;">[ciach!]</span> tam niebede <span style="color:red;">[ciach!]</span>a pisał do jakiś niedorozwoji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 tylko nie rozumiesz ze i tak optymalizacja ta jest gowno warta? gdyz poprawia to sterownikami badz tez sterownikami od Omegi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SET2003 Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 dobra zakonczmy tom sprzeczke bo ja nieustąpie i ty terz więc mozemy przyjąć ze jest plan NVIDI i ale nie bedzie on wpływał znacznie na gry no KONIEC ..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubik2003 Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 no to nie odwracajcie kota ogonem miałem racjie a wy slepo patrzyliście się <font color="#FF0000">[ciach!]</font> niewiem w co a <font color="#FF0000">[ciach!]</font> tam niebede <font color="#FF0000">[ciach!]</font> pisał do jakiś niedorozwoji rzadko zabieram głos ale jak widze takiego jednego leppera z drugim to az korci by cos napisac synku-bierz sobie tego swojego juz dzis niewiele wartego gf3 które tak kochasz bo daje rekę uciąc nic innego nie widziałes i zdupczaj do innej piaskownicy nie bedziesz mi tu gnojku wyzywał mądrzejszych i bardziej doswiadczonych -kup sobie najnowszy komputer swiat -ideal for U -siądz na kiblu i szczel klocem o porcelane -ale tu juz nie przychoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 to pewnie jest ten typ na ktorego dzialaja "Najnowszy Procesor 2.5ghz" "najszybsza Karta graficzna na swiecie FX 5200" itp :) by the way jak ty wykreciles 1800@2400 w dodatku na MSI ??? na jakim v-cor? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SET2003 Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 msi kt3v 166x12.5 v 1.675 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 jo <font color="#FF0000">[ciach!]</font> nauczcie się czytać i łazić po strona to się dowiecie a nie <font color="#FF0000">[ciach!]</font> mać siejiecie propagande i prubujecie z kogoś ciula zrobić a chodzby przykładem na którym się oparłem była wypowiedz w KOMPUTER ŚWIAT w którym przectawiono tak żekomo wyśmiany atak Nvidi mam tom gazete mogę wam podać która częś a pozatym niecwaniakujcie bo to zabawne niejest a i przy okazji robicie z siebie idiotów "sądze ze ta wypowiedz trafiła wam do łbów" pozdrowienia SET sam jesteś idiotą, czytasz ten frajerski komputer świat i piszesz frajerskie teksty-komputer świat to, komputer świat tamto, idż sobie poczytać clicka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 SET2003 wsadz sobie ten komputer świat w dupe jesteś frajer pierwszej klasy :) . Sam jesteś niedorozwojem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 W 500 zł to sie zmiescisz na 1. Radeon 9000 PRO 2. Radeon 9100 Ja mam pierwszego i jak tylko sobie kupie/wytmne radiatory to sobie podkrece (z 275/275 na conajmniej 325/325) Oba sa niezle, wybor nalezy do ciebie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 msi kt3v 166x12.5 v 1.675 w sumie wynik jak na 1800 bardzo dobry w dodatku tylko 0.075 podniesione napiecie :() Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmb Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 jakie tu lole pisza... ;) vide SET2003 hyhyhy anyway... nie bede sie wymadrzac.. tylko pare slow uwagi... rozpatrujac kupno karty graficznej trzeba miec na uwadze posiadany procesor... ... a po drugie... http://oc3dmark.octeams.com/cardguide.html Pozdrawiam, gmb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...