Skocz do zawartości
PiotrK

ATI czy GeForce - pod AGPx8

Rekomendowane odpowiedzi

no to nie odwracajcie kota ogonem miałem racjie a wy slepo patrzyliście się <span style="color:red;">[ciach!]</span>a niewiem w co a <span style="color:red;">[ciach!]</span> tam niebede <span style="color:red;">[ciach!]</span>a pisał do jakiś niedorozwoji

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no to nie odwracajcie kota ogonem miałem racjie a wy slepo patrzyliście się <font color="#FF0000">[ciach!]</font> niewiem w co a <font color="#FF0000">[ciach!]</font> tam niebede <font color="#FF0000">[ciach!]</font> pisał do jakiś niedorozwoji

rzadko zabieram głos

ale jak widze takiego jednego leppera z drugim to az korci by cos napisac

synku-bierz sobie tego swojego juz dzis niewiele wartego gf3 które tak kochasz bo daje rekę uciąc nic innego nie widziałes i zdupczaj do innej piaskownicy

nie bedziesz mi tu gnojku wyzywał mądrzejszych i bardziej doswiadczonych -kup sobie najnowszy komputer swiat -ideal for U -siądz na kiblu i szczel klocem o porcelane -ale tu juz nie przychoc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jo <font color="#FF0000">[ciach!]</font> nauczcie się czytać i łazić po strona to się dowiecie a nie <font color="#FF0000">[ciach!]</font> mać siejiecie propagande i prubujecie z kogoś ciula zrobić a chodzby przykładem na którym się oparłem była wypowiedz w KOMPUTER ŚWIAT w którym przectawiono tak żekomo wyśmiany atak Nvidi mam tom gazete mogę wam podać która częś a pozatym niecwaniakujcie bo to zabawne niejest a i przy okazji robicie z siebie idiotów "sądze ze ta wypowiedz trafiła wam do łbów" pozdrowienia SET

sam jesteś idiotą, czytasz ten frajerski komputer świat i piszesz frajerskie teksty-komputer świat to, komputer świat tamto, idż sobie poczytać clicka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W 500 zł to sie zmiescisz na

1. Radeon 9000 PRO

2. Radeon 9100

Ja mam pierwszego i jak tylko sobie kupie/wytmne radiatory to sobie podkrece (z 275/275 na conajmniej 325/325) Oba sa niezle, wybor nalezy do ciebie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...