A.kornacki Opublikowano 25 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2009 (edytowane) Witam, Jako, że nowa karta w IDLE jest dla mnie nie do zaakceptowania pod względem głośności postanowieniem to zmienić bez ingerowania w wymianę wentyla. Karta domyślnie pracuje w trybie prędkości 35% i nie mogę przez sterowniki zmniejszyć tej wartości. W riva tunerze mogę zmienić to tylko przez opcje. [/img] [/img] Ale nie wiem czemu co chwile samo przestawia sie na 35%. Czytatałem w przyklejonym FAQ, jak zmienić wartość minimalną, ale to nie działa do zakładki: Czy można pokombinowac cos w POWER USER i to zmienic? Edytowane 25 Listopada 2009 przez Provis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
\\ MarcO // Opublikowano 28 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2009 Zainstaluj asusowego smart doctora , jest w nim bogata regulacja predkości wentylatora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...