BlueSystem Opublikowano 25 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2009 (edytowane) Na dniach kupuje radka 4890, tylko nie mogę się zdecydować którego brać ;/ zastanawiam się nad: Sapphire Vapor-x http://www.esc.pl/product_info.php?cPath=7...oducts_id=18906 Powercolor PCS http://www.esc.pl/product_info.php?manufac...oducts_id=20338 MSI Cyclone, może HIS'a coś już kompletnie nie wiem;/ XFX ? Wstępnie chciałęm Vapor-X od sapphire, i chyba przy tym pozostane, ale widze że inne potrafią być lepsze. Karta ma być dość cicha, ale bardziej liczy się wydajność :) Cena do 700zł oczywiście troszkę mogę dołożyć jak będzie warto. Jaką wersję mi polecicie ? P.S. mam jeszcze pytanko, może ktoś się orientuje, czy Vapor-x różni się czymś od Vapor-x Toxic ? czy to tylko kwestia zmiany napięć i podkręcenia ? Jak nie to warto dołożyć do Toxic'a ? tylk oto już prawie 900 więc za dużo raczej ;/ Edytowane 25 Listopada 2009 przez BlueSystem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 25 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2009 Vapor-X jest ok. TOXIC różni się chyba tylko taktowaniami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlueSystem Opublikowano 25 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2009 No że jest ok to wiem, ale widzialem inne z dużo większymi zegarami, i nie wiem czy warto coś takiego szukać, jak tak to jaki ? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 25 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2009 Vapora tez podkręcisz a jest cichą solidną kartą. andrew777 dobrze radzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlueSystem Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2009 Tez tak myslalem po przeczytaniu setek testów ;D Ale wątpliwości się pojawiały, no nic, dziękuję za ich rozwianie, biorę Vapor-x'a. Na ile powinien być ustawiony E8400, żeby wszystko ładnie grało ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2009 (edytowane) Im więcej tym lepiej. 3.6GHz wystarczy. Edytowane 26 Listopada 2009 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlueSystem Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2009 Ok, dzieki wszystkim :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...