Asterothis Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2009 Witam, od paru dni mam problem z myszką.. Jest to mysz optyczna firmy A4Tech, wejście PS/2. Najpierw przycinała a teraz to całkiem przestała reagować.. Kursor jest na środku ekranu i [gluteus maximus]. Jedynie moge za pomocą klawiatury się posługiwać.. Na 2 komputerze mysz chodzi PRAWIE poprawnie. Czasem też się przytnie ale to raz na jakiś czas.. Więc to chyba wina myszki a nie systemu?? Na tamtym komputerze gdzie się już na amen zawiesiła mam Windows Vista Ultimate 64-bitowy, zrobiłem formata i nadal i tak chodzić nie chciała.. Bardzo proszę o szybką odpowiedź, ponieważ jeszcze dzisiaj chcę kupić nowego "szczura" :) Pozdrawiam!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2009 Zapewne przewody wewnątrz kabla się połamały ze starości - zapewne od strony myszki, raczej nie od strony wtyczki. Kup nową mysz. To nie jest kosmiczny wydatek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...