hub3rtus Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2009 (edytowane) witam jako ze moją płyte diabli wzieli szukam nowej (jak tamta wroci z gwary to ją sprzedam ) mam athlona 2 x3 425 i chcialbym plyte z mozliwoscią odblokowania rdzeni http://www.technotop.pl/product/Show/id/11845# czy ta bedzie dobra ? a moze mozna kupic cos lepszego w granicach do 250 zł prosze o pomoc i czy proc sie na niej odpali bez fleshu biosika ? Edytowane 26 Listopada 2009 przez hub3rtus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2009 Jak dla mnie sensowniej brać płytę z chipsetem AMD, ale za tą cenę wiele lepszych płyt nie znajdziesz.... Chyba że sprzedasz pamięci i kupisz DDR3 + płytę AM3 - do 2GB i tak zaraz trzeba będzie coś dołożyć, a DDR2 drożeją. Wtedy AsRock M3A770DE za niewiele wyższą cenę. Ale jak nie chcesz DDR3 to w tej cenie chyba najlepszy wybór... zakładam, że czytałeś? http://forum.purepc.pl/kupic-f59/Plyty-Glo...m3-t285994.html http://forum.purepc.pl/Socket-754-939-940-...x0-t275799.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hub3rtus Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2009 nie chce am3 gdyz dysponuje ograniczonym budzetem ;p i rozumiem ze bedzie to jeden z lepszych wyborow plyty w tej cenie ? sprawdzalem na stronie producenta i przy procku x3 425 pisze f5 wiec biosik sfleszowac musze na czyms starszym czy od razu podejdzie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2009 (edytowane) Różnica pomiędzy am2 i am3 w cenie nie jest duża. Edytowane 26 Listopada 2009 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hub3rtus Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2009 (edytowane) plus cena pamieci , a miedzy ddr3 a ddr2 nie ma wielkiej roznicy wydajnosciowej w grach ida swieta kaski malo ;x Edytowane 26 Listopada 2009 przez hub3rtus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2009 Na Twoim miejscu brałbym albo ASRock'a A785GXH, albo jeśli tamten za drogi - tańszego A770DE+. Ze swojego A780GXH jestem zadowolony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hub3rtus Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2009 (edytowane) chyba wybiore AsRocka A785GXH ostatnio cieszy sie dobrymi opiniami uzytkownikow tylko on ma wesjcie 24pin i 2x4 pin obok siebie bede musial podłączyc oba ? Edytowane 26 Listopada 2009 przez hub3rtus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2009 Do EPS 8pin wystarczy że podepniesz zwykłe 4 pin, ja tak mam i śmiga bez problemu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hub3rtus Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2009 (edytowane) zasilacz ma 2x4pin wiec jesli lepiej miec podłączone to moge podłączyc pytam tylko bo nie chce jej spalic :D płyta juz zamówiona :rolleyes: Edytowane 27 Listopada 2009 przez hub3rtus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hub3rtus Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2009 (edytowane) niewiem moze moja sztuka jakas zrąbana jest czy cos bo kurcze czasem nie chce mi botowac ale jak juz zabotuje to wszystko działa jak najbardziej prawidłowo moze jednak trzeba podłączyc drugą wtyczke 4 pinową ? nie spali mi to płyty ? moje niedopatrzenie przeczytałem ze płyta obsługuje ht2600 ale procek ma szyne 2000 i pewnie na botowaniu nie wyrabial tzn musiał sie rozgrzac - płyta botowała dopiero jak komp był odpalony jakąs minute ;x Edytowane 2 Grudnia 2009 przez hub3rtus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...