tom1234 Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Witam.Wiem ze ten temat juz był wałkowany ale co chwila sie cos zmienia a ja mam mało czasu na decyzje....W częsci chce sie zaopatrzyc w hurtowni Action w krakowie.... Jakie czesci polecacie :?: :?: :?: Ja myslalem o nowym athlonie 2000+ jakas płyte na nforce tu prosze o rade, najlepiej zeby byla w miare tania markowa ze zintegrowanym dzwiekiem i lanem.Do tego jakis monitorek 17 cali plus osprzet...Bardzo prosze o szybkie i konkretne rady. Aha pamiec 512 ddr tylko jakie zeby dzialaly z nforcem. Pozdrawiam Forumowiczów:)) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: A tak na marginiesie.... Czy jak kupie plytke epoxa 8rda+ nforce2-spp to bede mógł do niej wlazyc mojego athlona 1ghz bo narazie mam kaske tylko na plyte.Myslalem jeszcze o Jakim abit'cie tez na nforce.którą plyte polecacie.Oczywiscie pamieci sobie tez z sdr na ddr wymienie :P :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Epox 8rda+ no albo Abit NF7-S a tego alhtlonka bedziesz mogl zamontowac. Co do AXP 2000+ to nie bardzo to się opłaca, kupisz sobie 1700+ za 260zł zakręcisz do 2400+ bez problemu, przeciez to takie trudnie nie jest a kase zaoszczędzisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom1234 Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Hej.. A mozna poczytac gdzies test i porówanie tych płytek :?: :?: Tak wezme Athlonika 1.7.A moze warto doinwestowac i kupic 2,5 bartona :?: To mnie ucieszyles wloze sobie do którejsc z tych plytek mojego athlona 1ghz i wymienie pamieci.Teraz mam 396mb sdram ile bede musial doplacic do 512ddr.Cos mi sie wydaje ze jak znajde kupca to nic :P P.s A moze ktos chce kupic odemnie mojego abita Kt7A i 396sdr :?: :?: Procka narazie zostawie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Bartona się nie opłaca. Kup 1700+ i kręć, kręć :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Hej.. A mozna poczytac gdzies test i porówanie tych płytek :?: :?: Tak wezme Athlonika 1.7.A moze warto doinwestowac i kupic 2,5 bartona :?: To mnie ucieszyles wloze sobie do którejsc z tych plytek mojego athlona 1ghz i wymienie pamieci.Teraz mam 396mb sdram ile bede musial doplacic do 512ddr.Cos mi sie wydaje ze jak znajde kupca to nic :P P.s A moze ktos chce kupic odemnie mojego abita Kt7A i 396sdr :?: :?: Procka narazie zostawie Wydajność Epoxa i Abita jest praktycznie taka sama, jedyne roznice to SATA, optyczne wyjście w k.muzycznej (podobne mozna kupic w komptroniku za 25zł), no i zmiana napiecia dla chipsetu. Mozna jeszcze wspomniec ze ma oficialnie 200fsb - to ma ABIT, tyle ze najnowsze rev Epoxa 8rda+ tez maja juz obsługe 200fsb a jak Ci sie trafi egzemplarz Epoxa z naklejka PED DRIVE GRATIS to dostajesz pen drive 32MB od pronoxu za friko :D no i Epox kosztuje mniej :) Tu masz recenzje http://www.benchmark.pl/artykuly/recenzje/...2/strona-1.html z tym ze tam mają tylko ABIT'a NF7 bez S(soundstorm) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom1234 Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 jesio mam dwa dyski i kurde podlacze je jakos??sa przejsciowki z serial ata?Poztym moze raid by sie na plucie przydal.Co o tym sadzicie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...