Lewwy Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2009 Nie wiedziałem jaki dział wybrać, więc napisałem tutaj. Proszę o przeniesienie tematu w razie coś. Mam problem z komputerem, mianowicie rozebrałem go wcześniej, wszystko ładnie i pięknie chodził. Niestety rozbierając go obudowę położyłem na krańcu biurka, i przechodząc strąciłem ją - przy czym nie wiem co się stało, ale komputer już nie chciał się włączyć. Nieumiejętnie rozbierając włącznik rozwaliłem go, wyjąłem dwa kabelki i nie wiem jak go teraz złożyć. Muszę szybko uruchomić komputer, jest jakiś sposób? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2009 Nie wiedziałem jaki dział wybrać, więc napisałem tutaj. Proszę o przeniesienie tematu w razie coś. Mam problem z komputerem, mianowicie rozebrałem go wcześniej, wszystko ładnie i pięknie chodził. Niestety rozbierając go obudowę położyłem na krańcu biurka, i przechodząc strąciłem ją - przy czym nie wiem co się stało, ale komputer już nie chciał się włączyć. Nieumiejętnie rozbierając włącznik rozwaliłem go, wyjąłem dwa kabelki i nie wiem jak go teraz złożyć. Muszę szybko uruchomić komputer, jest jakiś sposób? Tam gdzie na plycie podlaczasz kabel od powera zlacz dwa wystajace "druciki" srubokretem ;) google po detale bo koncze prace i nei mam czasu sie rozpisac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewwy Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2009 Prosiłbym o wypisanie tutaj detali chociaż przez kogoś innego, albo podanie adresu do strony na której to znajdę. Mam dwa kabelki wychodzące z płyty głównej co wchodziły do włącznika, zielony i czarny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peczuss Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2009 (edytowane) Żeby włączyć komputer (np zamiast naciśnięcia przycisku) musisz złączyć ze sobą dwa piny odpowiedzialne za start. Powinny być choć nie na każdej płycie opisane na laminacie pt. POWER. Jeżeli nie znajdziesz to poszukaj w książce od płyty napewno będzie to zilustrowane. Edytowane 26 Listopada 2009 przez Peczuss Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewwy Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2009 Nie wiem o jakie piny chodzi, mógłbyś podać obrazek oraz jak to połączyć, czy coś? Komputer dostałem, więc nie mam książeczki, itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2009 Miłej lektury http://www.ecsusa.com/ECSWebSite/Downloads...=6&LanID=16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewwy Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2009 Nie mam zamiaru czytać dwustu stronicowego poradnika, oczekuje krótkiej i konkretnej porady. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2009 Ale po co masz czytać od deski do deski? Leniuch z Ciebie po prostu. Strona 34 z 72. Piny 6-8. Trudne prawda? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewwy Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2009 Ale jak ja mam znaleźć te piny? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2009 Nie szukaj pinów, złącz kabelki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wos Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2009 Prosiłbym o wypisanie tutaj detali chociaż przez kogoś innego, albo podanie adresu do strony na której to znajdę. Mam dwa kabelki wychodzące z płyty głównej co wchodziły do włącznika, zielony i czarny.tam sa te piny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewwy Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2009 Problem był taki, że pin wyszedł ze swojego miejsca i łącząc kabelki nic się nie działo. Włożyłem pin na swoje miejsce, złączyłem kabelki i działa. Do zamknięcia, dzięki chłopaki. ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...