Skocz do zawartości
Pablo70

Gdzie Q Polsce Kupić Złączki Bitspower?

Rekomendowane odpowiedzi

Nie ma problemu ze sciągnieciem złączek napisz ktore Cię interesują podamy ceny.

Najlepiej od razu na maila info@angela.pl

Jest ich za dużo żeby wszystkie dodać a cena złączki w bitspower uzależniona jest od ilości.

Generalnie można by napawde dobre ceny zrobic na złaczki tylko liczy się ilość.

Jezeli zebrałoby się na forum ponad 100 złączek z rodzaju mogilbyśmy zaproponować lepsze ceny.

Po prostu dorzucilibyśmy to do naszego zamówienia.

Warunek jest tylko jeden minimum 100 sztuk z rodzaju.

Jest możliwość sciągnięcia wszystkich złączek łącznie z matowymi i diamond series

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arni napisał(a):

aiki skoro juz pełnisz rolę przedstawiciela angeli tutaj mam pytanko odnośnie złączek 13.16. Dziwi mnie tak duża różnica cen 2 miesiące temu -~20 zł a teraz ~30 /szt :huh: ?

Wynika to właśnie z ilości, zakup w Europie od pośredników jest po prostu drogi :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aiki napisał(a):

Nie ma problemu ze sciągnieciem złączek napisz ktore Cię interesują podamy ceny.

Najlepiej od razu na maila info@angela.pl

Jest ich za dużo żeby wszystkie dodać a cena złączki w bitspower uzależniona jest od ilości.

Generalnie można by napawde dobre ceny zrobic na złaczki tylko liczy się ilość.

Jezeli zebrałoby się na forum ponad 100 złączek z rodzaju mogilbyśmy zaproponować lepsze ceny.

Po prostu dorzucilibyśmy to do naszego zamówienia.

Warunek jest tylko jeden minimum 100 sztuk z rodzaju.

Jest możliwość sciągnięcia wszystkich złączek łącznie z matowymi i diamond series

Możesz mi podać stronę gdzie mogę zobaczyć wszystkie złączki, na Waszej stronie nie ma pełnej oferty, natomias potrzebuję parę nie standartowych rozwiązań

z góry THX

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pablo70 napisał(a):

Dzięki, tylko gdzie to kupić?

Mają pare fajnych zabawek.

przeciez aiki napisal ze w Angeli, tylko trzeba powiedziec ze sie chce bo nie sciagaja wszystkiego... napisz na maila ichniego i sciagna zapewne

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi