Pablo70 Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2009 Witam. Jak w temacie, byłem w cooling, patrzyłem nz stronę angela, ale wybór mały. Macie namiary gdzie to można kupić w PL? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2009 w PL to tylko te 2 sklepy z tego co mi wiadomo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2009 zapytaj sie w tych sklepach o konkretna zlaczke, moze sa w stanie sciagnac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiki Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2009 Nie ma problemu ze sciągnieciem złączek napisz ktore Cię interesują podamy ceny. Najlepiej od razu na maila info@angela.pl Jest ich za dużo żeby wszystkie dodać a cena złączki w bitspower uzależniona jest od ilości. Generalnie można by napawde dobre ceny zrobic na złaczki tylko liczy się ilość. Jezeli zebrałoby się na forum ponad 100 złączek z rodzaju mogilbyśmy zaproponować lepsze ceny. Po prostu dorzucilibyśmy to do naszego zamówienia. Warunek jest tylko jeden minimum 100 sztuk z rodzaju. Jest możliwość sciągnięcia wszystkich złączek łącznie z matowymi i diamond series Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2009 aiki skoro juz pełnisz rolę przedstawiciela angeli tutaj mam pytanko odnośnie złączek 13.16. Dziwi mnie tak duża różnica cen 2 miesiące temu -~20 zł a teraz ~30 /szt :huh: ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiki Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2009 aiki skoro juz pełnisz rolę przedstawiciela angeli tutaj mam pytanko odnośnie złączek 13.16. Dziwi mnie tak duża różnica cen 2 miesiące temu -~20 zł a teraz ~30 /szt :huh: ? Wynika to właśnie z ilości, zakup w Europie od pośredników jest po prostu drogi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo70 Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2009 Nie ma problemu ze sciągnieciem złączek napisz ktore Cię interesują podamy ceny. Najlepiej od razu na maila info@angela.pl Jest ich za dużo żeby wszystkie dodać a cena złączki w bitspower uzależniona jest od ilości. Generalnie można by napawde dobre ceny zrobic na złaczki tylko liczy się ilość. Jezeli zebrałoby się na forum ponad 100 złączek z rodzaju mogilbyśmy zaproponować lepsze ceny. Po prostu dorzucilibyśmy to do naszego zamówienia. Warunek jest tylko jeden minimum 100 sztuk z rodzaju. Jest możliwość sciągnięcia wszystkich złączek łącznie z matowymi i diamond series Możesz mi podać stronę gdzie mogę zobaczyć wszystkie złączki, na Waszej stronie nie ma pełnej oferty, natomias potrzebuję parę nie standartowych rozwiązań z góry THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2009 http://www.performance-pcs.com/catalog/ind...main_page=index Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo70 Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2009 http://www.performance-pcs.com/catalog/ind...main_page=index Dzięki, tylko gdzie to kupić? Mają pare fajnych zabawek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 27 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2009 Dzięki, tylko gdzie to kupić? Mają pare fajnych zabawek. przeciez aiki napisal ze w Angeli, tylko trzeba powiedziec ze sie chce bo nie sciagaja wszystkiego... napisz na maila ichniego i sciagna zapewne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OrtoN Opublikowano 27 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2009 przeciez aiki napisal ze w Angeli, tylko trzeba powiedziec ze sie chce bo nie sciagaja wszystkiego... napisz na maila ichniego i sciagna zapewne a gdzie kupie 13/19 waz white ? chyba w pl nie ma ehh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiki Opublikowano 27 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2009 a gdzie kupie 13/19 waz white ? chyba w pl nie ma ehh 21,50zl metr masterkleer, możemy dodać do zamówinia z węzami. W razie czego proszę o maila na info@angela.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...