sceptic Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2009 Witam, mam problem z zainstalowaniem Visty na laptopie gdzie wcześniej był ten system. specyfikacja laptopa: ntel® Pentium® Dual-Core Processor 1.73GHz (T2080/1MB/FSB 553MHz) Oryginalny Windows Vista® Home Basic 15.4" FineBright WXGA(1280x800) HDD 120GB(5.4K) DDR2 512MB 667 + 512MB 667 Kingston no i jest tam płytka LG Recovery Center ale po zainstalowaniu i info że jest wszystko ok, po ponownym uruchomieniu lapka wywala czarny ekran z napisem Błąd ładowania systemu operacyjnego, próbowałem naprawić ten błąd bo płytka znalazła nieprawidłowość ale po niby naprawieniu jest dalej to samo. szukałem po sieci rozwiązań ale nic nie znalazłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2009 Jesli tam jest system, a zwalil Ci sie bootloader i probujesz to naprawic z konsoli "automatem" tak wejdz recznie, wklep : http://neosmart.net/wiki/display/EBCD/Reco...er+from+the+DVD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sceptic Opublikowano 28 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2009 Dzięki za linka, bardzo pomocny był, udało się naprawić problem i jak na razie wszystko działa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...