jonathan Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Co sadzicie o DVD tej firmy???? Ja narazie mam ich nagrywareczke i jest zajebista. Chodzi mi o DVD x16x48. Wiem ze toshiba jest lepsza. Co wogole proponujecie na chwile obecna w przystepnej cenie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 mam takie DVD w kompie u bracika.. zarzucić mu w sumie nic nie można.. głośne troche ;) ale ja jestem wybredny ;) kumpel ma Toshibe i wcale cichsza nie jest ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Halas mi nie przeszkadza. Wentyle zaglusza wszystko :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Spox działa. Bezproblemowe usunięcie blokady regionalnej. Przycisk play i 2 lata gwarancji (dla mnie ważne) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRANDI Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Też mam DVD Lite-On'a wcale nie jest głośny.Jeszcze nie było tak,żeby odmówił mi posłuszeństwa.Czyta wszystkie płytki.Polecam! Jeden z lepszych na rynku-))) nie mówiąc już o cenie! Ps.Looknij na test do cdrinfo.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Dzieki panowie. Zobacze jak uzbieram kase moze sie na niego pokusze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rezystor Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Nie wiem jak DVD, ale spawarkę podobno mają referencyjną 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulsky Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Mam ten naped (HD166S --> dvd liteon 48/16) i jesli chodzi o odczyt, np filmow, nie ma zadnych problemow. Natomiast przy przegrywaniu on-the-fly na liteona 24102B (24x10x40), jakies bledy czasami wyskakuja (od strony DVD) i plytka do smieci (ta z nagrywarki): :):) pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...